Stage Commercieel logistiek

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaande link!

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


Leuke stage in een interessant vakgebied!

Zoek jij een stage waarbij veel zelfstandigheid komt kijken? Wil je in jouw stage een vertaalslag maken van de theorie naar praktijk? Spreekt de horeca je aan en help jij graag mee met de organisatie van feesten en evenementen? Dan ben je waarschijnlijk de ideale stageplek tegengekomen! Bij LaVie Catering zoeken we een talentvolle stagiair. De hoogwaardige catering van LaVie kom je tegen in heel Nederland, op grote en kleine, zakelijke en private feesten, evenementen, beurzen en festivals. Wij durven te stellen dat LaVie Catering tot de top 10 partycateraars van Nederland behoort. Je zult onderdeel worden van een leuk, hip en jong team. Kijk ook op www.laviecatering.nl voor een indruk van onze concepten.

Per februari 2018 zouden wij graag starten met een derdejaars stagiair die beschikt over commerciële en logistieke competenties. Samen met collega’s zorg je voor de voorbereiding tot aan de afhandeling van een partij, zoals het verzenden van de factuur. Je bent dus bij het gehele proces betrokken en zorgt dat alles correct en op tijd wordt uitgevoerd. Het is een boeiende en inhoudelijk interessante functie waarin je alle facetten van het bedrijf leert kennen. Je gaat onder begeleiding al snel zelfstandig aan de slag. Daarnaast is er ook ruimte om aan je eigen onderzoek te werken. Over het soort onderzoek kunnen we overleggen. Wij zien graag initiatieven vanuit jou als student zelf.

Voor niets gaat de zon op. Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding. Is deze stageplek geheel naar jouw smaak? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Wellicht dat wij jou kunnen helpen bij de start van je carrière!