Stage Operationele zaken LaVie

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaande link!

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


Talentvolle stagiair(e) gezocht!

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke catering als privé catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan grote en kleine bijeenkomsten, evenementen, beurzen en festivals. Deze partijen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

Wat ga je doen:

Je bent onderdeel van het LaVie team dat verantwoordelijk is voor de gehele sales, marketing, planning , voorbereiding, uitvoering en afhandeling van partijen en evenementen.
– Je registreert en werkt binnengekomen orders uit.
– Je schrijft en denkt mee bij het opstellen van offertes.
– Je wordt betrokken bij de afhandeling, verwerking en administratie van partijen.
– In overleg ga je af en toe ook mee naar een partij.
– LaVie Catering is een dynamisch bedrijf, waar je een brede kijk in de organisatie krijgt.
Standaard werktijden zijn van 9:00 – 17:30 op maandag tot en met vrijdag. In drukke periodes wordt hier enige flexibiliteit in verwacht.
– Naast het meewerken als onderdeel van het team krijg je ook de ruimte en tijd om te werken aan je eigen stageonderzoek. Dit onderzoek zal gaan over een actueel onderwerp binnen de organisatie en iets wat aansluit bij jouw interesses waarbij we open staan voor eigen initiatief.

Wat wij zoeken?

Per februari 2018 starten wij graag met een ambitieuze Hbo-stagiair, die beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je gaat onder begeleiding al snel zelfstandig aan de slag. Je houdt van aanpakken en bent een echte team-player.

Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van 300 euro netto per maand.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Voor meer informatie kun je Stijn Bardie (donderdag en vrijdag) en Sam Janssen bellen op 024-3456818

Vier het leven!