Stage Sales

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaande link!

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


Sales talenten gezocht!

Zoek jij een stage waarbij veel zelfstandigheid komt kijken? Wil je in jouw stage een vertaalslag maken van de theorie naar praktijk? Spreken horeca en sales je aan?  Dan ben je waarschijnlijk de ideale stageplek tegengekomen! Bij AdcGroep zoeken we een talentvolle communicatie stagiair. AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende cateringconcepten. Van lunchservice tot catering op een festival, van de verzorging van automatenwanden tot een spraakmakende bedrijfsopening. Onze bekendste bedrijven zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. Meer dan 200 werknemers zorgen ervoor dat onze gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services.

Per februari 2018 zouden wij graag starten met een derdejaars stagiair die beschikt over sales competenties. Jouw werkplek bevindt zich op de afdeling Verkoop. Dit is een dynamische omgeving waar veel gebeurt. Er komen aanvragen en orders bij jou binnen. Deze werk je uit en voer je in ons systeem in. Je houdt dan rekening met de wensen van de klant en de eisen van het opstellen van offertes. Eigen initiatieven worden erg gewaardeerd. Je hebt ruimte om nieuwe arrangementen te bedenken en uit te werken in overleg met het sales-team. Een ander belangrijk aspect is dat je alle benodigde informatie verstrekt aan de afdelingen die met de order aan de slag moeten. Zij moeten namelijk een exact beeld krijgen van wat er van hen wordt verwacht tijdens de uitvoering van een opdracht. Je komt dus in een leerzame en inspirerende werkomgeving terecht, waar je een belangrijke schakel bent tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast is er ook ruimte om aan je eigen onderzoek te werken. Over het soort onderzoek kunnen we overleggen. Wij zien graag initiatieven vanuit jou als student zelf.

Voor niets gaat de zon op. Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding. Is deze stageplek geheel naar jouw smaak? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Wellicht dat wij jou kunnen helpen bij de start van je carrière!