Stage Marketing

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaande link!

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


Marketing talenten gezocht!

Zoek jij een stage waarbij veel zelfstandigheid komt kijken? Wil je in jouw stage een vertaalslag maken van de theorie naar praktijk? Spreken horeca, grafische vormgeving en sociale media je aan?  Dan ben je waarschijnlijk de ideale stageplek tegengekomen! Bij AdcGroep zoeken we een talentvolle communicatie stagiair. AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende cateringconcepten. Van lunchservice tot catering op een festival, van de verzorging van automatenwanden tot een spraakmakende bedrijfsopening. Onze bekendste bedrijven zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. Meer dan 200 werknemers zorgen ervoor dat onze gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services.

Per februari 2018 zouden wij graag starten met een derdejaars stagiair die beschikt over communicatieve competenties en competenties met betrekking tot grafische vormgeving. Je gaat bij ons aan de slag om het imago van onze verschillende bedrijven/concepten verder te doen stijgen. Enerzijds voer je opgedragen marketingacties uit, anderzijds kom je met eigen verfrissende ideeën. Daarin word je begeleid door onze medewerker marketing en grafische vormgeving. Belangrijk is dat je programma’s als Photoshop, Illustrator en Indesign goed beheerst. Daarnaast is er ook ruimte om aan je eigen onderzoek te werken. Over het soort onderzoek kunnen we overleggen. Wij zien graag initiatieven vanuit jou als student zelf.

Voor niets gaat de zon op. Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding. Is deze stageplek geheel naar jouw smaak? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Wellicht dat wij jou kunnen helpen bij de start van je carrière!