Allround catering medewerker

Cuijk

24/38

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Allround catering medewerker

 

Lijkt jou het tof om te werken in het leukste vakgebied dat er is? Wil jij een glimlach zien als direct resultaat van jouw eigen service en wil je op de meest coole plekken in Nederland een kijkje in de keuken nemen? AdcGroep biedt jong talent deze kans!

Voor onder meer PURA Catering , LaVie Catering en de Fair Food Company zoeken wij collega’s die passie en plezier uitstralen. Daar worden niet alleen onze gasten, maar ook jijzelf gelukkiger van. Alleen zo kunnen wij kwaliteit leveren!

Welke glimlach zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar de glimlach van een flexibele en representatieve gastvrouw/gastheer , die flexibel beschikbaar is als de markt dat van ons vraagt. Het lijkt je leuk om afwisselend op een stoer festival, private of zakelijke party en voorkomend in bedrijfsrestaurants te werken.

Wordt je glimlach groter?

Als jij onze aanwinst blijkt te zijn wordt je ingedeeld in functiegroep 3 van de horeca CAO met een aanvangssalaris van € 11,50 per uur. Daarnaast kun je ook rekenen op leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 8% vakantiegeld en 25 (betaalde) vakantiedagen
  • Korting op je basis ziektekostenverzekering
  • Je kunt gratis lid worden van G-Star RAW Outlet
  • Fitnessen met belastingvoordeel
  • Regelmatig (minimaal 6x per jaar) wordt er wat leuks georganiseerd

Interesse? Laat ons dan ook glimlachen!

Denk jij in aanmerking te komen voor de functie? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met pasfoto en motivatie op via deze site! Bij vragen kan contact opgenomen worden met Patrick Wolfs.

    SOLLICITATIE Allround catering medewerker    SOLLICITATIEPROCEDURE