Assistent keukenmanager

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Assistent keukenmanager

Werk je nu in een horecakeuken en ben je op zoek naar meer regelmaat, dan is deze functie bij PURA/LaVie Catering misschien iets voor jou

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een assistent keukenmanager die verantwoordelijk is voor het inkopen, de werkvoorbereiding/keukenplanning en het ook niet erg vind om een dag op de werkvloer te staan.

Jij zorgt ervoor zorgt dat alle ingrediënten tijdig worden ingekocht bij verschillende leveranciers en daarnaast ondersteun je onze keukenmanager bij de werkvoorbereiding het maken van de personeelsplanning. Weet jij dé perfecte balans te vinden tussen uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs? Kun je goed multitasken en ben je niet snel van de wijs te brengen? Dan is de functie van Inkoper iets voor jou!

Je onderhoudt contacten met de leveranciers om de samenwerking te optimaliseren. Sommige leveranciers komen dagelijks leveren, andere leveranciers maar 1x per week. Je anticipeert op veranderingen aan de vraagkant en beoordeelt leveranciers op hun performance. Daarnaast kan het voorkomen dat je financiële en kwalitatieve afspraken maakt. Ons bedrijf is verregaand geautomatiseerd dus affiniteit met computersystemen en ICT is een must.

Je kent de kneepjes uit het vak en zorgt op natuurlijke wijze voor hoge kwaliteitsmaatstaven Jij bent analytisch sterk, gestructureerd en cijfermatig ingesteld, daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
Je hebt een relevant HBO diploma;
Je bezit relevante werkervaring op het gebied van inkoop van voeding en/of bijbehorend assortiment;
Je weet trends en ontwikkelingen die spelen in catering en horeca te vertalen naar de organisatie;
Je bent Excel vaardig; kennis van Easy Party is een grote pré
Je bent gedreven en gaat ervoor om resultaten te boeken;
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Wat wij bieden:

Een leuke fulltime functie in een gezellige en ondernemende organisatie

Deze functie is ingeschaald in schaal VII van de horeca cao. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

 Werklocatie: Eén locatie

Verwachte startdatum: 14-11-2022

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

    SOLLICITATIE Assistent keukenmanager