Cateringmedewerker B Haps

Haps

13 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Zuleyka van Hoorn.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Cateringmedewerker B Haps

Vanwege zwangerschapsverlof zijn we per medio mei 2020 op zoek naar een gastvrije Catering medewerker B voor een locatie in Haps. Na de invulling van het zwangerschapsverlof liggen er mogelijk om op een andere locatie voor vaste uren aan de slag te gaan.

 

Wie zoeken wij?

Heb jij passie voor eten en drinken, maar werk je liever niet ‘s avonds of in het weekend? Lijkt het je geweldig om dagelijks een heerlijke lunch te verzorgen voor vaste gasten? Ga dan aan de slag als catering medewerker B in Haps.

 

Wat is er leuker dan cateren bij een moderne organisatie die dezelfde passie voor food deelt? Om ons huidige team te versterken, zoeken we een vrolijke en gedreven collega die op maandag en dinsdag de lunch wil verzorgen.  In deze functie werk je 13 uur vast per week. Daarnaast zijn er mogelijkheden om meer uren te maken op andere diensten indien deze beschikbaar zijn.

 

Als catering medewerker op deze sfeervolle locatie heb jij aan afwisseling geen gebrek! Samen met jouw collega tref je de voorbereidingen voor de gezonde en gevarieerde lunch. Je toont jouw passie voor eten tijdens het bereiden van de heerlijkste lunchgerechten.

 

Het komt ook wel eens voor dat er vergaderingen, borrels of evenementen zijn waarbij wij de additionele dienstverlening tot in de puntjes verzorgen. Smakelijke vergaderlunches of creatieve borrelhapjes, jij weet jouwe vaste gasten te verrassen! Daarnaast ondersteun je je collega’s in alle voorkomende taken en ben je niet vies van de bijbehorende schoonmaakwerkzaamheden.

 

Wat breng jij ons?

Je bent gastgericht met relevante ervaring in de (bedrijfs)catering.

Je hebt passie en affiniteit met voeding.

Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.

Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij partijen of andere werkzaamheden op locatie.

Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst op maat

Een leuke functie van 13  uur per week verdeeld over twee vaste dagen. (extra uren mogelijk!)

Deze functie is ingedeeld in schaal ll van de bedrijfscatering cao.

Alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Fijne collega’s, je komt terecht in een gepassioneerd en dynamisch team waar je inzet en ideeën zeker gewaardeerd worden.

Een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.

Leuke activiteiten die georganiseerd worden door een bruisende, actieve personeelsvereniging.

 

Wie zijn wij?

Al meer dan 30 jaar is de AdcGroep gespecialiseerd in cateringconcepten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt! Met veel passie opereren wij vanuit onze drie labels:

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven, waaronder 30 bedrijfsrestaurants, catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Solliciteren of vragen?
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan 10 april 2020 met een originele motivatiebrief en een CV (met pasfoto). Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs op 0485-335210.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE Cateringmedewerker B HapsMisschien is deze vacature ook iets voor jou?

Logistiek medewerker

Cuijk

38 uur