Versterk jij ons sales team op onze binnendienst?

Kun jij een complexe offerte tot in detail uitwerken? Vind je de horeca en met name bedrijfscatering interessante vakgebieden? Kun je goed schakelen als er meerdere taken op je afkomen? Mogelijk hebben wij dan de ideale functie voor jou gevonden.

Wat ga je doen?

Je vertaald aanvragen van onze opdrachtgevers naar een concreet voorstel. Je brengt structuur aan en je weet afspraken zo concreet mogelijk te communiceren naar onze operationele tak. Dankzij jouw communicatietalent ben je ook sterk in telefonische contacten met opdrachtgevers. Het merendeel van de contacten zal plaats vinden met vaste relaties. Als onderdeel van de sales afdeling wordt je ingezet op meerdere gebieden en projecten. Afspraken tussen onze salesmanagers en onze opdrachtgevers moeten natuurlijk zwart op wit worden vastgelegd. Wij zoeken daarvoor een commercieel medewerker binnendienst, die helder en inzichtelijk afspraken kan vertalen naar een mooie offerte.

De ideale kandidaat:

– Heeft minimaal een afgeronde commerciële / secretariële MBO niveau 4 opleiding.

– Werkt accuraat en is communicatief vaardig.

– Is handig met computers.

– Is zelfstandig, maar spart ook graag met collega’s.

– Ervaring in de sales van bedrijfscatering is een pré.

Dit bieden wij:

– Een fulltime functie voor voor 38 uur per week. 32 uur per week is bespreekbaar.

– Een arbeidsovereenkomst voor zeven maanden met mogelijkheid tot verlenging. gedeeld in schaal V van de horeca CAO.

– Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

– Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien.

– We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zeker rekening houden met een juiste balans tussen werk en privé.

Over de AdcGroep

Bij de AdcGroep werken ruim 200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk.

Hieronder een korte uitleg van de drie labels:

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!

Is deze vacature geheel naar jouw smaak? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST