Marketing- en communicatie specialist

Cuijk

24-38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
p.wolfs@adcgroep.nl

 

Gezocht: marketing- en communicatie specialist

Vanwege groei zijn wij voor onze afdeling Sales en Marketing op zoek naar een marketing- en communicatieadviseur met een passie voor het schrijven van goede verhalen/teksten.

Welkom bij AdcGroep! Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. Wij durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven, waaronder 30 bedrijfsrestaurants, catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

De Fair Food Companyhoudt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Ongeveer 200 werknemers zorgen ervoor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. AdcGroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Wat ga je als marketing- en communicatie specialist bij de AdcGroep doen??

Als communicatieadviseur ben je de drijvende kracht achter uiteenlopende projecten op jouw afdeling en daarbuiten. Je adviseert je collega’s van verschillende afdelingen bij communicatievragen en begeleidt de diverse projecten die daaruit voortvloeien. Je onderhoudt en beheert samen met collega’s (online) communicatiemiddelen zoals de websites van onze drie labels, social mediakanalen, ons eigen magazine en pos materiaal.

Werkzaamheden:

 • Het ontwikkelen en bewaken van diverse marketing acties.
 • Het schrijven voor diverse media zoals blogs, offertes en persberichten.
 • Het opstellen van communicatieplannen voor diverse projecten en draagt zorg voor de uitvoering.
 • Het bewaken van deadlines binnen jouw projecten, daarnaast schakel je makkelijk met jouw collega’s waar je samen mee werkt.
 • Je laat eigenaarschap zien binnen jouw projecten.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante studierichting zoals communicatie of marketing.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met zowel interne- als externe communicatie.
 • Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent een teamplayer met oog voor detail die graag werkt in een dynamische omgeving.
 • Je vindt het belangrijk om de laatste ontwikkelingen te volgen en hierop in te spelen.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor creativiteit en ideeën.
 • Je krijgt een mooie functie op een supergezellige afdeling binnen een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Deze functie is in te delen tussen de 24 en 38 uur.
 • Een energieke en dynamische werksfeer op onze locatie in Cuijk.
 • Een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering, 25 vakantiedagen en mogelijkheden tot deelname aan bedrijfsfitness.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar p.wolfs@adcgroep.nl!

Reageren kan tot vrijdag 12 april waarna in week 16 de kennismakingsgesprekken plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Cuijk

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.