Functieomschrijving

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een horecamedewerker (16 tot 24 uur per week) voor in het Afrika Museum te Berg en Dal. In het Afrika museum is een bijzondere horecagelegenheid gevestigd. In het museumcafé ,welke vorig jaar gerenoveerd is, kun je het hele jaar door genieten van Nederlandse en Afrikaanse lunchgerechten, borrelhapjes en andere tussendoortjes. In het buitenmuseum welke geopend is van 1 april t/m 31 oktober voorzien wij de gasten vanuit de Chopbar van een drankje of een andere versnapering.

PURA Catering verzorgt de dagelijkse bezetting van de horeca en de evenementen in het Afrika museum. In het Afrika museum word je voornamelijk ingezet als horecamedewerker in het museumcafé. Werktijden zijn doorgaans van 10:00 uur tot 17:30 uur. Ook zijn er regelmatig verschillende evenementen in het Afrika museum waarbij jij ook de handen uit de mouwen mag steken. Kortom een uitdagende en afwisselende baan op een unieke locatie!

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij jou!
Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant. Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden. Beleef onze passie op www.pura-catering.nl!

Wat ga je bij ons doen?

– Je neemt bestellingen op van gasten en zorgt dat deze correct worden verwerkt, hierbij kun je denken aan koffie, frisdrank, ijsjes, soep, panini’s en andere warme versnaperingen.
– Je draagt zorg voor de bestellingen en zorgt er voor dat we voldoende voorraad hebben, zonder dat we veel weg moeten gooien.
– Je draagt zorg voor een het correct afrekenen van de bestelling.
– Je zorgt voor een uitnodigend terras en een representatieve counter.
– Wanneer nodig ondersteun je onze collega’s van het restaurant of als gastheer/gastvrouw bij verschillende evenementen in het Afrika Museum.
– Wellicht lijkt het jou leuk om bij de verschillende evenementen en festivals die wij uitvoeren mee te werken.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

– Een enthousiaste medewerker met een representatieve uitstraling en een hands on mentaliteit.
– Communicatief sterk en gastgericht.
– In het bezit van het diploma Sociale Hygiëne
– Je bent bereid op wisselende dagen te werken in zowel het museumcafé als in de chopbar
– Een leuke en afwisselende (bij)baan op een unieke locatie. Waarbij de werkdagen in overleg zijn. Graag zouden we in jouw sollicitatiebrief lezen wat jouw mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

*De functie is ingedeeld in schaal III van de horeca CAO. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je ook bellen naar Patrick Wolfs (0485-335215).

Kijk ook op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    SOLLICITATIE HORECAMEDEWERKER AFRIKA MUSEUM