Horeca medewerker Goossens Wonen en Slapen

Nuenen

16-24 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

 

Gezocht: medewerker horeca & gastvrijheid

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Foodconcept en rooftopterras Goossens Wonen en Slapen in Nuenen.

Nadat Goossens het afgelopen jaar een make-over in Nuenen heeft ondergaan, krijgt Nuenen naast deze complete restyling ook een nieuw foodconcept. Samen met Goossens ontwikkelen wij momenteel een gastvrijheidsconcept welke het komende jaar verder uitgerold gaat worden. Naast het een restaurant komt er een groot rooftopterras waar gasten kunnen genieten van een hapje en drankje.

Om de winkel meer inhoud te geven, kan het restaurant en dakterras ook dienen als een fijne werkplek omringd door groen en inspiratie. Ideaal voor bijvoorbeeld flexwerkers of als ontmoetingsplaats voor een zakelijke lunch.

Om dit nieuwe foodconcept vorm te geven, zijn wij op zoek naar twee leuke collega’s!

Wat ga je bij ons doen?

Je verzorgt samen met jouw collega de horeca & gastvrijheid. Je ziet de horeca als eigen onderneming binnen de visie van Goossens en PURA. Naast het serveren en deels bereiden van eenvoudige lunchgerechten en drankjes, vragen wij jou om samen met ons te ontwikkelen richting het uiteindelijke totaalconcept. Samen met de locatiemanager van Goossens implementeer je extra horeca activiteiten zoals een ladies night, een culinaire kerst workshop of een actie tijdens de restaurantweek. Het is een echte groeifunctie waarin jij meegroeit met het concept!

Werktijden bij Goossens Wonen en Slapen

Het restaurant is op dinsdagavond geopend van 17:00 uur tot 20:00 uur, op donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 19:30 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 17:30.

Dagelijks werken we met 2 collega’s. Een collega start op vanaf 09:00 uur en werkt tot 14:00 uur en de andere collega start om 11:30 uur en sluit af om 18:00/20:30 uur.

Jouw stijl kenmerkt zich door:

 • Je speelt in op de wensen van de gast. Daarnaast maak je graag een praatje met de gasten die het restaurant bezoeken;
 • Je stelt de culinaire beleving centraal, met het oog op een sterk inkoopbeleid met de focus op weinig derving.
 • Je bent communicatief vaardig richting de gast, collega’s en de interne organisatie.
 • Je werkt zelfstandig, hebt oog voor detail en je hebt een goede productkennis.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je runt immers samen met jouw directe collega de horeca van Goossens Wonen en Slapen in Nuenen.
 • Je hebt een flexibele instelling en bent flexibel inzetbaar.
 • Je hebt kennis van HACCP en kan dat op een juiste manier toepassen binnen jouw werkzaamheden.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor twaalf maanden met mogelijkheid tot verlenging 
 • Een arbeidsovereenkomst van 16 tot 24 uur per week.
 • Deze functie is ingedeeld in schaal lll van de Horeca cao. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
 • Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris; heb je recht op 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Jouw werkgever

Welkom bij AdcGroep! Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 175 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en service. AdcGroep staat voor verse en lokale producten van hoge kwaliteit.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

Reageren kan tot donderdag 21 juni, waarna we in week 26 kennismakingsgesprekken inplannen op ons hoofdkantoor in Cuijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?

Regiomedewerker

Cuijk

24-36 uur