Logistiek medewerker LaVie Catering

Cuijk

20-40

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Logistiek medewerker LaVie Catering

LaVie Catering zoekt een logistiek medewerker om het team te versterken. LaVie verzorgt zowel zakelijke- als particuliere catering op hoog niveau. Dit doen we op uiteenlopende locaties in Nederland. Denk aan feesten, partijen, evenementen, beurzen en festivals. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk.

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker heb je een belangrijke rol in het team. Veel werkzaamheden vinden plaats op het hoofdkantoor in Cuijk. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de opslag, verzorging en het klaarzetten van materiaal en producten. Daarbij hoort ook het veilig en juist beladen van de wagens.

Ideale kandidaat

We zoeken iemand met de volgende eigenschappen:

  • Het overkomt jou niet dat je op een cateringpartij voor een ongewenste verrassing komt te staan.
  • Fysiek ben je in vorm. Op drukke dagen ben je constant in de weer. Soms ga je ook mee naar een partij en wellicht dat je dan even meewerkt in de keuken of bediening.
  • De werktijden zijn divers. Je vindt het niet erg om op piekmomenten lange dagen te maken.
  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de horecabranche is een pré.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een leuk jong team dat bestaat uit enthousiaste collega’s. Geen dag is hetzelfde! Er wordt hard gewerkt, maar de balans tussen werk en privé vinden we ook erg belangrijk.

  • Functie van 20 tot 40 uur per week.
  • Salaris ingedeeld in schaal 2 van het KHN-model
  • Een contract van 7 maanden. Bij goed functioneren de mogelijkheid tot verlenging.
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op een sportabonnement, voordelig shoppen in een online outletstore en collectiviteitskorting op de zorgverzekering. 

Over de AdcGroep

Bij de AdcGroep werken ruim 200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk. Hieronder een korte uitleg van de drie labels:
LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.
PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.
De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!

Reageren

Enthousiast geworden? Solliciteer via de link ‘direct solliciteren’ of mail je CV (met pasfoto) en motivatie naar p.wolfs@adcgroep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?