Medewerker bedrijfsrestaurant

Cuijk

18,75 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Gezocht: medewerker bedrijfscatering van Nutricia voor de avonddienst

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant. Doormiddel van ons gezonde assortiment willen we onze gasten inspireren en uitdagen om gezonder te eten. Onze gedachte is dat gezonde en fitte mensen meer energie hebben en zichzelf beter kunnen inzetten. Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden. Beleef onze passie op www.pura-catering.nl!

Wat ga je bij ons doen?

 • Je verzorgt de avondopenstelling van het bedrijfsrestaurant van maandag tot en met vrijdag, van 15.45 uur tot 19.30 uur.
 • Je verzorgt ook de verschillende voedselautomaten op de betreffende locatie. Hierdoor komen de werknemers in de nachtdienst niets te kort en kunnen ook zij genieten van onze producten.
 • Je zorgt na afloop voor een schoon bedrijfsrestaurant en een schone keuken.
 • Je overziet de voorraad producten en bestelt tijdig bij, zonder dat dit te veel derving oplevert.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

 • Je bent gastgericht met relevante ervaring in de (bedrijfs)horeca.
 • Je hebt een passie voor keukenwerkzaamheden.
 • Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.
 • Je hebt een flexibele instelling, zodat je bij drukte of afwezigheid van een collega af en toe in kan vallen. Dit kan eventueel ook op andere dagdelen, mits er voldoende rust tussen jouw diensten door gepland is.
 • Je hebt de nodige kennis van de HACCP regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een parttime functie van 18,75 uur, verdeeld over vijf dagen per week. Omdat jij flexibel inzetbaar bent bieden wij een contract van 15 tot 30 uur per week.
 • Deze functie is ingedeeld in schaal ll van de bedrijfscatering cao. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor zeven maanden met mogelijkheid tot verlenging op deze of een andere functie.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?

Regiomedewerker

Cuijk

24-36 uur