Medewerker magazijn en op- en afbouw

Cuijk

38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Gezocht: Medewerker magazijn en op- en afbouw

Medewerker magazijn en op- en afbouw
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste aanpakker die het leuk vindt om in ons centrale magazijn op verschillende feesten en partijen de handen uit de mouwen steken. Vind jij het leuk om een flexibele afwisselende baan te hebben en wil jij werken aan diverse partijen en evenementen? Grijp dan nu je kans!

Wat ga je doen?
Je onderhoudt materialen, denk hierbij aan het repareren of schilderen van meubilair, orderpicken en retour ruimen van materialen. Je voert alle nodige op- en afbouwwerkzaamheden uit om verschillende grote partijen, toffe festivals en hippe evenementen te laten slagen. Je bent als een spin in het web en weet snel te schakelen. Je voert naast de allround magazijn werkzaamheden ook de op- en afbouwwerkzaamheden uit. Je lost en verdeelt materialen, je stelt meubilair op, zorgt voor een juiste verdeling van stroom en bent verantwoordelijk voor de opbouw van bars. Je deelt werkruimtes zo efficiënt mogelijk in, je werkt mee aan het verbeteren van onze dienstverlening en houdt toezicht op zorgvuldig gebruik van materialen. Het gaat om inrichtings- en gebruiksmaterialen (koelingen, warmtelampen en serveermaterialen). De functie vereist kracht en conditie. Ook werken in avonden en weekenden is inherent aan de functie.

Wie ben jij?
– Je kunt in topdrukte goed doorwerken.
– Je bent flexibel, servicegericht en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.
– Je bent fysiek fit en sterk.
– Grote mate van verantwoordelijkheid.
– Ervaring in de horeca of logistiek is een pré.
– Je hebt een proactieve persoonlijkheid en ziet werk liggen.

Wat bieden wij?
– Een functie voor 38 uur per week.
– Een afwisselende gave werkomgeving.
– Top collega’s, je komt terecht in een jong en dynamisch team waar je inzet en ideeën zeker gewaardeerd worden.
– Een arbeidsovereenkomst op maat!
– Een bruisende, actieve personeelsvereniging waardoor je aan verschillende leuke activiteiten kunt deelnemen.
– Een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.
– Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wie zijn wij?
LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke catering als privé catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan grote en kleine bijeenkomsten, evenementen, beurzen en festivals. Deze partijen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort. Jij werkt op piekmomenten vooral mee aan partijen van LaVie. Op rustigere zul jij ook werkzaamheden uitvoeren voor

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.

Enthousiast?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en ben jij wellicht degene die wij zoeken? Solliciteer dan doormiddel van onderstaand formulier.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Fout: Contact formulier niet gevonden.