Medewerker Servicedesk

Cuijk

fulltime

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker Servicedesk

Ben jij op zoek naar een leuke, veelzijdige administratieve baan waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder! De AdcGroep is namelijk op zoek naar een medewerker servicedesk met een gastgerichte instelling.

Zo ziet je dag eruit!

 • 8.00 / 8.30 uur: Na een kop koffie (of thee) begint je dag. Collega’s zijn dan al enkele uren onderweg om in het hele land broodjes te bezorgen. Je checkt je mailbox of er nog bestellingen binnen zijn gekomen en gaat dan aan de slag!

 • 9.00 uur: De telefoon staat roodgloeiend. Je belt met chauffeurs, maar ook met medewerkers in de bedrijfsrestaurants die vragen hebben over bestellingen en met directiesecretaresses die orders willen doorgeven. Tussendoor spreek je een sollicitant en bel je met een leverancier. Je luistert goed en probeert iedereen goed van dienst te zijn.
 • 11.00 uur: Een opdrachtgever belt. Hij is vergeten een lunch te bestellen! Geen probleem, je bespreekt de mogelijkheden en zorgt dat er een lunch wordt besteld die we snel kunnen bereiden én bezorgen. Alle logistieke collega’s zijn onderweg en dus stap je zelf in de auto om de lunch te bezorgen.
 • 14.00 uur: de bestellingen sluiten. Jij bent al vanaf 13.30 uur bezig met controleren of alle bestellingen binnen zijn en je belt opdrachtgevers die hun bestelling nog niet doorgegeven hebben.
 • 17.00 / 17.30: De dag zit erop. De tijd vloog voorbij en je gaat met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt weer een heleboel mensen blij gemaakt!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het woord staan voor opdrachtgevers; zowel telefonisch als per e-mail.
 • Het aannemen en correct verwerken van orders en (last minute) wijzigingen zodat alle betrokken afdelingen tijdig en juist geïnformeerd zijn.
 • Zorg dragen voor een goede interne communicatie naar keuken en logistiek.
 • Ondersteunen in de facturatie van alle orders en eventueel andere administratieve werkzaamheden zoals het nabellen van debiteuren.
 • Administratieve handelingen, zoals retourbonnen verwerken, opdrachtgevers nabellen, rapportages bijwerken.
 • Begeleiden van stagiaires.
 • Het signaleren en rapporteren van problemen.
 • Meedenken over de verbetering van processen.

De ideale kandidaat…

… heeft minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
… is handig met computers;
… is klantvriendelijk en steekt graag de handen uit de mouwen;
… neemt verantwoordelijkheid en draagt zorg voor de kwaliteit van onze dienstverlening;
… is gedreven, energiek en heeft affiniteit met horeca;
… vindt het leuk om zo’n 6 keer per jaar op een leuke partij mee te werken.

Aanbod

Dit kun je van ons verwachten:

 • Een fulltime functie. In eerste instantie een contract voor 7 maanden, maar uiteindelijk wat ons betreft het liefst voor onbepaalde tijd.
 • Variatie en uitdaging; geen dag is hetzelfde!
 • Marktconform salaris. Deze functie is ingedeeld in schaal V van de Horeca CAO. Je krijgt 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
 • Een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar ook rekening wordt gehouden met een fijne balans tussen werk en privé.

Over de AdcGroep

Bij de AdcGroep werken ruim 200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk. De AdcGroep bestaat uit drie labels:
LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!

Reageren

Enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?

Hospitality medewerker

Eindhoven

25 uur