Online marketing en communicatiemedewerker

Cuijk

32 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Zuleyka van Hoorn

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Online marketing en communicatiemedewerker

 

Wat is jouw opdracht?
Jij zit boordevol goede ideeën om onze labels nóg beter op de kaart te zetten! De focus ligt op online marketing. Je maakt gebruik van alle middelen die er zijn om dit te bereiken. Hierbij krijg je ondersteuning van één andere marketing collega die meer grafisch onderlegd is en uiteraard hulp van de overige disciplines en middelen binnen de ADC groep. Verder opereer je zelfstandig en ben jij eindverantwoordelijk voor onze online marketing.

Iets concreter verwachten wij (ook) specialisme op de volgende vlakken: Bedenken en implementeren van campagnes, website- en content optimalisatie, dagelijks managen van (Google) Ads, aansturen en managen van andere verkoopkanalen, bijdragen leveren aan social media aanpak, maar ook teksten schrijven behoren tot jouw werkzaamheden.

Onze droom-collega voor deze functie is:
– Een marketing- en communicatiespecialist op tactisch & strategisch niveau. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring.
– Super creatief en analytisch sterk.
– Een uitblinker in communicatie. Van een kort en bondig marketingplan tot creatieve storytelling. Jij kan dit geheel foutloos en prettig weg lezend uit je mouw schudden!
– Zelfsturend en zelfstandig, wij gaan jou niet vertellen hoe je je werk moet doen, voor ons telt het resultaat.
– Besluitvaardig en resultaatgericht; Je durft knopen door te hakken en je staat je “mannetje” in een dynamische organisatie.
– Dienstverlenend en servicegericht; Dit is ten slotte onze Corebusiness en passie. We zoeken een prettige collega die dit met ons deelt.
– Stressbestendig, kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden en prioriteiten stellen. Een dag verloopt namelijk niet altijd zoals gepland.

Wat bieden wij:
– Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie voor 32 uur per week.
– Een arbeidsovereenkomst op maat.
– Alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
– Top collega’s, je komt terecht in een jong en dynamisch team waar je inzet en ideeën zeker gewaardeerd worden.
– Een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.
– Leuke activiteiten die georganiseerd worden door een bruisende, actieve personeelsvereniging.

Wie zijn wij?
Al meer dan 30 jaar is de AdcGroep gespecialiseerd in cateringconcepten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt! Met veel passie opereren wij vanuit onze drie labels:

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven, waaronder 30 bedrijfsrestaurants, catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Voor deze labels zijn wij op zoek naar een online marketing- en communicatiemedewerker voor 32 uur per week.

Solliciteren of vragen?
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan_ voor 21 februari 2020 _met een originele motivatiebrief en een CV (met pasfoto). Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Zuleyka van Hoorn of Patrick Wolfs op 0485-335210.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature naar jouw smaak?
Solliciteer via hrm@adcgroep.nl of reageer direct via onderstaand formulier!

 

Sollicitaties zonder motivatiebrief, CV of foto worden niet in behandeling genomen. Reactie volgt altijd als aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan!


 

SOLLICITATIE Online marketing en communicatie medewerker