Poolmanager | Planner | Intercedent

Cuijk
24 / 32 / 38 uur

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.
0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Poolmanager / Planner / Intercedent

AdcGroep – Cuijk

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Poolmanager /Planner/ Intercedent die ervoor zorgt dat onze flexibele medewerkers op de juiste diensten worden ingezet. Wij zoeken de spin in het web die gestructureerd werkt en zich niet snel van de wijs laat brengen. In deze functie heb je veel contact met alle collega’s en afdelingshoofden en proberen we onze oproepkrachten voor langere tijd aan ons te binden! Heb je ook nog ervaring/affiniteit met Party catering of andere relevante horeca ervaring dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. PURA catering is gespecialiseerd in bedrijfscatering terwijl LaVie Catering zich juist focust op de partycatering, zowel in het hoger segment als in het B2B segment. Met de Fair Food Company cateren wij op verschillende festivals. Onze kennis en kunde van diverse cateringconcepten maakt ons tot een ondernemende en daadkrachtige speler in cateringland.

Wat ga je doen?

Voor de personeelsinzet op onze talloze feesten, evenementen en bedrijfsrestaurants is er een pool van flexibele medewerkers gecreëerd. Op dit moment zijn wij ook op zoek naar een poolmanager die deze pool gaat beheren en verder gaat uitbouwen.
In de functie zorg jij er allereerst voor de planning van het juiste personeel bij het juiste evenement. Het belangrijkste aspect waar mee je rekening houdt is kwaliteit. Om de kwaliteit van het personeel te waarborgen zorg je voor warme contacten en training en coaching van het in te zetten personeel. En uiteraard vind je het leuk om zelf ook op een mooie partij werkzaam te zijn in de uitvoering.

Als poolmanager sta je midden in de organisatie verzorgd de planning voor de verschillende labels.
De poolmanager brengt structuur aan en zorgt ervoor dat alle diensten ingevuld worden. Deze diensten vul je gedeeltelijk in met een flexibel team die ook aangestuurd wordt door de poolmanager.
Dankzij jouw communicatietalent zorg jij ervoor dat de medewerkers op de juiste wijze geïnformeerd zijn.
De poolmanager onderhoud een goede verstandhouding met alle medewerkers.
De poolmanager onderhoud ook de contacten met uitzendbureaus.
Verantwoordelijkheid dragen voor de werving en selectie binnen het bedrijf, dit in samenwerking met de afdelingshoofden.

Wat wij zoeken?

 • Je bent accuraat, gestructureerd en integer.
 • Je bent flexibel en kan goed prioriteiten stellen.
 • Je hebt affiniteit met de cateringbranche/horeca en kunt de kwaliteit van de verschillende projecten waarborgen doordat je de juiste mensen op de plek kunt zetten.
 • Je houdt ervan om de dagelijkse puzzels in de planning op te lossen.
 • We zoeken voor deze functie een collega met minimaal MBO niveau 4 .
 • Ervaring met HRM taken (werving en selectie en planning) is een pré.

Wat wij bieden:

 • Een leuke functie voor 24/32/38 uur per week.
 • Deze functie is ingeschaald in schaal VII van de horeca cao.
 • Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
 • Binnen onze organisatie is veel mogelijk, hierdoor heb je wanneer je wilt ook doorgroeimogelijkheden!
 • Zes keer per jaar organiseert de personeelsvereniging een leuke activiteit. Moet je bij zijn! 😉

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk ook op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

SOLLICITATIEPROCEDURE