Regiomanager bedrijfscatering

Cuijk
Fulltime

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen metPatrick Wolfs.
0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Regiomanager bedrijfscatering

Voor onze afdeling bedrijfscatering zijn wij opzoek naar een Regiomanager bedrijfscatering

Het is aan jou als regiomanager bedrijfscatering om als helikopter boven onze locaties te gaan hangen. Jij ziet direct wat er gebeuren moet binnen jouw locaties en weet jij dit op natuurlijke wijze te realiseren, te ontwikkelen en uit te dragen.

Het management van onze restaurants berust bij de mensen op de werkvloer. Zij krijgen de ruimte om zelf te ondernemen, samen met jouw aansturing en coaching zorgen jullie samen voor de ultieme gastbeleving. Alleen bereik je mooie dingen, samen nog veel meer! Je bent gezegend met ijzersterke communicatieve vaardigheden en weet iedereen enthousiast maken over je ideeën.

Ons bedrijf is gevestigd in Cuijk, onder de rook van Nijmegen, alwaar jij met grote regelmaat vertoeft. Je werkgebied is midden Nederland, Noord – Brabant en een groot gedeelte van Limburg.

Wat ga je doen?

  • Ben je operationeel verantwoordelijk voor ongeveer 15 tot 20 bedrijfsrestaurants
  • Ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het maken van de planningen en verlofaanvragen van onze collega’s op de locaties.
  • Stuur je de locatie medewerkers aan en bent eindverantwoordelijk voor de operationele gang van zaken van deze locaties
  • Ben je financieel zeer goed onderlegd en verantwoordelijk voor de financiële voortgang van je locaties en de daarbij behorende maandelijkse management rapportages
  • Ben je de gesprekspartner voor onze opdrachtgevers op operationeel management niveau en weet je de wensen te vertalen naar de operatie. Je zorgt ervoor dat de contractafspraken en service standaarden worden nageleefd
  • Draag jij je steentje bij met innovatieve ideeën die de operatie verder optimaliseren

Kwalificaties en vaardigheden

Functie eisen:

· Minimaal afgeronde HBO opleiding (HHS, event/account management).

· Je hebt ervaring met leidinggeven op afstand

· Je kunt op inspirerende wijze leiding geven aan je teams

· Operationele werkervaring in de catering is een pré.

· Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en schrift.

· Flexibiliteit en een handje meehelpen is voor jou vanzelfsprekend.

Je vertaalt vragen en kansen vanuit de markt naar spraakmakende concepten. Jij bepaalt samen met het managementteam de korte en lange-termijn-strategie van deze markt, en jij zorgt voor een succesvolle uitvoering van het gehele proces.

In deze functie werk je nauw samen met operatie, marketing en andere afdelingen. De binnendienst ondersteunt jou met de aanvragen en jij coacht hen met jouw kennis van het vak.

Wij bieden…

Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiende onderneming, met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie.

Als regiomanager ga je onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team in een informele werksfeer. Daarnaast mag je rekenen op een passend salaris.

Ben je enthousiast geworden en kun jij jezelf aan ons verkopen?Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Regiomanager bedrijfscatering


    SOLLICITATIEPROCEDURE