Sales & eventmanager
Cuijk
40 uur

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.
0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Sales & Eventmanager. Je start in een groeitraject waarbij je sales gaat bedrijven in zowel party catering als bedrijfscatering.

Wij werken in een structuur waarbij gedacht wordt in projecten en dat betekent dat je vanaf het begin tot het einde bij een sales kans betrokken bent. Op het gebied van Party Catering komt het dus voor dat je met een client over een opening van een bedrijfsgebouw praat, deze opening in productie neemt en tot in de puntjes voorbereid en dat je op de feestelijke dag zelf zorgt dat alles op rolletjes loopt en gaat zoals jij het hebt bedacht.

Als je op bedrijfscatering vlak voor een potentiële opdrachtgever een offerte mag maken waarbij je bijvoorbeeld een PURA GO micromarket voorstelt ga je met deze client het sales traject in. Je laat hem of haar een aantal bestaande locaties zien, luistert goed naar wat de wensen zijn en maakt samen met een collega de offerte. Als ook deze client voor ons kiest dan ben jij in de opstart de contactpersoon. Als de PURA GO micromarket eenmaal operationeel is dan neemt de accountmanager het over.

Heb je ervaring in de horeca of in de partycatering, heb je de ambitie om vanuit de operatie meer organisatorische taken op je te nemen en een top sales manager te worden dan leren wij jou heel graag kennen!

Functie eisen:
Minimaal afgeronde MBO-4 opleiding (MHS of commerciële economie).
Je hebt ervaring in de party catering of een relevante horeca achtergrond
Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.
Je vind het leuk om van A tot Z verantwoordelijk te zijn voor diverse sales trajecten

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en dynamische functie waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen.
Een full time functie waarin je het normaal vindt om ook af en toe ik het weekend te werken.
Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en vele andere voordelen!
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Wij vinden het niet erg om gewaardeerde collega’s een contract voor onbepaalde tijd te geven als we elkaar beter kennen.
Ruime opleiding en trainingsmogelijkheden en individuele begeleiding op maat.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief naar hrm@adcgroep.nl. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk ook op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    SOLLICITATIE Sales & eventmanager