Studenten bijbaan in Nuenen

Nuenen

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Functieomschrijving
Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij mogelijk jou! Nadat Goossens het afgelopen jaar een make-over in Nuenen heeft ondergaan, zijn we in september gestart met een horeca concept dat aansluit op de wensen van de bezoekers. Naast het een restaurant is er een groot rooftopterras waar gasten kunnen genieten van een hapje en drankje. Om de winkel meer inhoud te geven, kan het restaurant en dakterras ook dienen als een fijne werkplek omringd door groen en inspiratie. Ideaal voor bijvoorbeeld flexwerkers of als ontmoetingsplaats voor een zakelijke lunch. Om het nieuwe concept vorm te geven zijn wij op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om in de weekenden te werken! (Ideaal voor studenten)

Wat ga je bij ons doen?
Je ziet de horeca als eigen onderneming en krijgt de mogelijkheid om te ondernemen binnen de visie van Goossens en PURA. Naast het serveren en deels bereiden van eenvoudige lunchgerechten en drankjes, vragen wij jou om samen met ons mee te denken in de ontwikkelen richting het uiteindelijke totaalconcept. Samen met de locatiemanager van Goossens implementeer je extra horeca activiteiten zoals een ladies night, een culinaire kerst workshop of een actie tijdens de restaurantweek. Het is een echte groeifunctie waarin jij meegroeit met het concept!

Wat voor een aanwinst zoeken wij?
– Je speelt in op de wensen van de gast. Daarnaast maak je graag een praatje met de gasten die het restaurant bezoeken;
– Je stelt de culinaire beleving centraal, met het oog op een sterk inkoopbeleid met de focus op weinig derving.
– Je bent communicatief vaardig richting de gast, collega’s en de interne organisatie.
– Je werkt zelfstandig, hebt oog voor detail en je hebt een goede productkennis.
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je runt immers samen met jouw directe collega de horeca van Goossens Wonen en Slapen in Nuenen.
– Je hebt een flexibele instelling en bent flexibel inzetbaar.
– Je bent in het bezit van een HACCP certificaat of bent bereid deze te behalen.

Wat kan je van ons verwachten?
– Een arbeidsovereenkomst op maat
– Ideaal voor studenten op zaterdag en zondag.
– Er zijn enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
– Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris; heb je recht op 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335215).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

    Studenten bijbaan in Nuenen    Misschien is deze vacature ook iets voor jou?