Supervisor Grand Café

Cuijk

20 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Zuleyka van Hoorn

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Gezocht: Supervisor Grand Café

Schouwburg Cuijk
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een leidinggevende voor het Grand Café in de Schouwburg Cuijk. Sinds februari 2019 exploiteert LaVie catering de horeca in de Schouwburg Cuijk. De schouwburg heeft zo’n 150 tot 200 voorstellingen per jaar. De Schouwburg Cuijk beschikt over verschillende zalen, waaronder het Schouwcafé, Theatercafé en het Grand Café. Hier vinden diverse vergaderingen, bijeenkomsten en feesten plaats. Het sfeervolle Grand Café is de uitgelezen plek voor een goede kop koffie, borrel en theaterdiner.

LaVie Catering
Wij zijn LaVie Catering. Wij verzorgen zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan grote en kleine bijeenkomsten, evenementen, beurzen en festivals. Deze partijen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een leidinggevende (voor minimaal 20 uur per week) voor het Grand café waar de theaterdiners tijdens de voorstellingsdagen plaatsvinden. Als aanvulling hierop assisteer je de horecamanager bij de voorstellingen, vergaderingen en bijeenkomsten en feesten. Tevens werk je regelmatig ook op andere leuke partycatering partijen. Samen met de horeca manager zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zowel openen als afsluiten behoort afwisselend tot jouw taken. Uiteraard heb je zelf een passie voor eten en drinken waardoor je de gasten weet te enthousiasmeren over de gerechten en dranken.

Wat ga je bij ons doen?
– Het ontvangen van onze gasten.
– Het opnemen van bestellingen en uitserveren van dranken en gerechten.
– Je denkt mee aan nieuwe ideeën.
– Je rapporteert aan de horeca manager.
– Je bent attent op wensen van gasten en op de naleving door medewerkers van gestelde regels t.a.v. presentatiemethode en gewenst gedrag t.o.v. de gasten.
– Je bent mede verantwoordelijk voor de personeelsplanning.
– Je zorgt voor een foutloze kasafdracht en naleving van de kassaprocedures.

Wat voor een aanwinst ben jij?
– Iemand die zeer gastvrij, vrolijk en spontaan is.
– Flexibel inzetbare en collegiale versterking.
– Je ziet werk liggen, en pakt dingen snel op.
– Je bent bij voorkeur beschikbaar vanaf eind februari.
– Je bent flexibel en werken in de avonden of en weekenden is geen probleem.
– Je bent in het bezit van het certificaat ‘sociale hygiëne’, of bent bereid deze te halen.
– Ervaring in de horeca is een pré.
– Je bent commercieel ingesteld. Van een leeg wijnglas tot iemand die informeert naar de
mogelijkheden voor een feestje, jij handelt snel en op de juiste manier.

Wat wij bieden:
– Het betreft een functie voor minimaal 20 uur per week.
– Een gave werkplek met een jong, gezellig en hardwerkend team
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
– Flexibiliteit vragen we van jou, maar krijg je ook van ons terug.
– In de zomer drie weken aaneengesloten vakantie behoort tot de mogelijkheden.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering en korting op de sportschool.
– Een duidelijk werkrooster, ook digitaal, en ruim van tevoren bekend.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de onderstaand formulier.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE Supervisor Grand Café