Bezorger

Cuijk

8 tot 38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Ben jij de bezorger die wij zoeken?

Voor PURA en LaVie Catering zijn we op zoek naar enthousiaste bezorgers die het leuk vinden om onderweg te zijn. Ben je op zoek naar een baan of heb je een of twee dagen vrij die je graag wilt invullen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.

In deze functie ben je het grootste deel bezig met het bevoorraden van onze bedrijfsrestaurants, PURA GO’s en automaten. In de drukke party maanden werk je regelmatig voor Lavie Catering en rij je naar de mooie locaties van Nederland. 

Adcgroep

Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 200 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. Adcgroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om in de weekenden te werken (voornamelijk de zaterdag).
  • Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Cuijk.
  • Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B.

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig een leuke activiteit zoals een pubquiz, bowlen, karten of een BBQ. Altijd leuk om bij te zien!

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via het onderstaand formulier of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

    SOLLICITATIE Bezorger