Cateringmedewerker B Oss

Oss

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Cateringmedewerker B Oss

Voor een opdrachtgever in Oss zijn we op zoek naar een Catering Medewerker B voor 7 uur per week, die op dinsdag en donderdag samen met Brigitte voor ongeveer 50 medewerkers de dagelijkse lunch verzorgt.

Het welkom heten van de bezoekers, gasten blij maken met lekkere gerechten, voorraadbeheer, kassa en afwaswerkzaamheden behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Zo ziet jouw dag eruit!

10:00 uur
Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om enkele koffieautomaten op de locatie bij te vullen en te reinigen. Tevens zorg je ervoor dat op de kantoren de vaatwassers uitgeruimd worden en alle koffie supplies worden aangevuld.

11:00 uur
Je helpt je collega om te zorgen dat het lunchbuffet om 12:15 uur aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Je zet de oven vast aan en begint met het verwarmen van de soep. Je bedenkt alvast welke samengestelde salades we vandaag op de locatie gaan maken.

12:00 uur
Je liggen lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert ondertussen wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.

12:15 uur
Aanvang lunch! We zorgen dat alles uitnodigend gepresenteerd word en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

13:00 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen een frisse start kan maken.

13:30 uur
Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb ik fijn gewerkt!

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

· Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.

· Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis

· Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij partijen of andere werkzaamheden op locatie

· Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen

· Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

Wat wij bieden:

· Een contract van 7 uur in de week verdeeld over 2 werkdagen. Extra uren overnemen bij vervanging van collega’s behoren tot de mogelijkheden

· Deze functie is ingedeeld in functiegroep II van cao voor contractcatering

· Reiskostenregeling conform cao voor contractcatering

· Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan
Parttime uren: 7 per week

Werklocatie: Eén locatie

Verwachte startdatum: 24-10-2022

 

 

    SOLLICITATIE Cateringmedewerker B Oss