Catering medewerksters b

Haps

25 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Catering medewerksters b

  Voor een onze opdrachtgever Verbruggen Food Group in Haps zijn we op zoek naar een Catering Medewerker B voor 25 uur per week die voor ongeveer 50 medewerkers de dagelijkse lunch verzorgt.

  Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om met gasten en met voeding bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! ‘

  Het welkom heten van de bezoekers, gasten blij maken met lekkere gerechten, voorraadbeheer, kassa en afwaswerkzaamheden behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

  Je verzorgt daarnaast de additionele dienstverlening op locatie en je zorgt dat alles schoon is en er pico bello uit ziet.

  Zo ziet jouw dag eruit!

  09:00 uur
  Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om de bestelling, die zojuist is binnengekomen, te controleren én netjes FIFO op te ruimen. Je controleert of het gebak wat is besteld voor een verjaardag om 10:00 ook bij de bestelling zit. Je zet het gebak klaar op de kar met serviesgoed die je gisteren al klaar hebt gezet, zodat de jarige deze op kan komen halen en je hier geen omkijken meer naar hebt.

  10:00 uur
  De voorbereidingen voor de lunch zijn inmiddels in volle gang. Je hebt de ovens aan staan en bent druk bezig met de voorbereiding van de warme versnapering.

  Vandaag staan er uitsmijters op het menu, en je zorgt dat alles mise en place klaar staat. De receptioniste belt dat er onverwacht bezoek is, en vraagt of je een lunch voor 3 personen kan voorbereiden. Hier draai jij je hand niet voor om, je stelt de receptioniste gerust en zorgt dat deze lunch tot in de puntjes verzorgd is.

  11:00 uur
  Je ligt lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk, zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

  Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en verricht je ook nog enkele schoonmaakwerkzaamheden.

  12:00 uur
  Aanvang lunch! We zorgen ervoor dat alles uitnodigend gepresenteerd word en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

  Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

  13:00 uur
  Nadat de laatste gasten zijn geweest, werken we de laatste afwas weg en laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen.

  14:00 uur
  Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb ik fijn gewerkt!

  Wat voor een aanwinst zoeken wij?

  – Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben jij het visitekaartje van ons bedrijf.

  – Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.

  – Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij partijen of andere werkzaamheden op locatie

  – Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen

  – Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

  Wat wij bieden:

  – Een contract van 25 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen.

  – Deze functie is ingedeeld in functiegroep II van cao voor contractcatering

  – Reiskostenregeling conform cao voor contractcatering

  – Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door onderstaand fomulier in te vullen of het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

  Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

  Soort dienstverband: Parttime
  Parttime uren: 25 per week

  Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Bedrijfsfitness
  • Bedrijfsopleiding
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Collectieve zorgverzekering
  • Extra vakantiedagen
  • Kerstpakket
  • Lunchkorting
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding
  • Zorgverzekering

  Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

   

   SOLLICITATIE Cateringmedewerker B Haps