Cateringmedewerker B

Haps

25 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Voor een opdrachtgever in Haps zijn we op zoek naar een Catering Medewerker B voor 25 uur per week die voor ongeveer 50 medewerkers de dagelijkse lunch verzorgt.

Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om met gasten en met voeding bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! ‘

Het welkom heten van de bezoekers, gasten blij maken met lekkere gerechten, voorraadbeheer, kassa en afwaswerkzaamheden behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Je verzorgt daarnaast de additionele dienstverlening op locatie en je zorgt dat alles schoon is en er pico bello uit ziet.

Zo ziet jouw dag eruit!

09:00 uur
Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om de bestelling die zojuist is binnengekomen te controleren en netjes FIFO op te ruimen. Je controleert of het gebak wat is besteld voor een verjaardag om 10:00 ook bij de bestelling zit. Je zet het gebak klaar op de kar met serviesgoed die je gisteren al klaar gezet zodat de jarige deze op kan komen halen en je hier geen omkijken meer naar hebt.

10:00 uur
De voorbereidingen voor de lunch zijn inmiddels in volle gang. Je hebt de ovens aan staan en bent druk bezig met de voorbereiding van de warme versnapering. Vandaag staan er uitsmijters op het menu en je zorgt dat alles mise en place klaar staat. De receptioniste belt dat er onverwacht bezoek is en vraagt of je een lunch voor 3 personen kan voorbereiden. Hier draai jij je hand niet voor om en je stelt de receptioniste gerust en zorgt dat deze lunch tot in de puntjes verzorgd is.

11:00 uur
Je ligt lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert ook nog enkele periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.

12:00 uur
Aanvang lunch! We zorgen dat alles uitnodigend gepresenteerd word en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

13:00 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen een frisse start kan maken.

14:00 uur
Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb ik fijn gewerkt!

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.

Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis

Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij partijen of andere werkzaamheden op locatie

Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen

Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

Wat wij bieden:

Een contract van 25 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen.

Deze functie is ingedeeld in functiegroep II van cao voor contractcatering

Reiskostenregeling conform cao voor contractcatering

Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Over de AdcGroep
Bij de AdcGroep werken ongeveer 160 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk. Hieronder een korte uitleg van de drie labels:

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contractduur 7 maanden

Parttime uren: 25 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Bedrijfsfitness
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Personeelskorting
 • Zorgverzekering

Werkschema:

 • Dagdienst

Ervaring:

 • catering medewerker B: 1 jaar (Aanbevolen)

SOLLICITATIE Cateringmedewerker B Haps