Cateringmedewerker B

Nijmegen

20 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Catering Medewerker B in Nijmegen

Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om met gasten en met voeding bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Nijmegen zijn we per 1 juni 2021 op zoek naar een Catering Medewerker B voor 20 uur per week die van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 14 uur samen met drie collega’s voor ongeveer 250 medewerkers de dagelijkse lunch verzorgt en daarnaast ook de enkele automaten op de locatie bijvult en reinigt.

Het welkom heten van de gasten, gasten blij maken met lekkere gerechten, kassawerkzaamheden maar ook de afwas behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Je verzorgt daarnaast de additionele dienstverlening op locatie en je zorgt dat alles schoon is en er uitnodigend uit ziet.

Zo ziet jouw dag eruit!
10:00 uur
Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om je collega’s die eerder zijn begonnen te ondersteunen met de voorbereidingen voor de lunch.
10:30 uur
De directiesecretaresse komt aangelopen en vraagt of ze voor onverwacht bezoek nog een lunch geregeld kan worden. Je denkt: “Leuk!” Hier gaan we iets leuks van maken en stelt de opdrachtgever gerust dat het helemaal in orde gaat komen.
11:15 uur
Jullie liggen lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.
Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert ondertussen wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.
11:30 uur
Aanvang lunch! We zorgen dat alles uitnodigend gepresenteerd wordt en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.
Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.
13:30 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt samen met een collega de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat jullie morgen weer een frisse start kunnen maken.
14:00 uur
Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb je fijn gewerkt!
Wat voor een aanwinst zoeken wij?
• Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.
• Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis
• Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij additionele dienstverlening of andere werkzaamheden op locatie
• Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen
• Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.
• Bij afwezigheid van je collega ben je bereidt extra te werken.

Wat wij bieden:
• Een contract van 20 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen.
• Deze functie is ingedeeld in functiegroep II van cao voor contractcatering
• Reiskostenregeling conform cao voor contractcatering
• Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep.
Bij de AdcGroep werken ongeveer 160 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk. Hieronder een korte uitleg van de drie labels:

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.
PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.
De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!
Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335215).
Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    SOLLICITATIE Cateringmedewerker B Nijmegen