Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om met gasten en met voeding bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Oss zijn we op zoek naar een Catering Medewerker B voor 11 uur per week die op woensdag, donderdag en vrijdag samen met je collega voor ongeveer 50 medewerkers de dagelijkse lunch verzorgt en daarnaast ook de koffieautomaten op de locatie bijvult en reinigt.

Het welkom heten van de gasten, gasten blij maken met lekkere gerechten, kassawerkzaamheden en de afwas behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Je verzorgt daarnaast de additionele dienstverlening op locatie en je zorgt dat alles schoon is en er pico bello uit ziet.

Zo ziet jouw dag eruit!

10:30 uur
Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om de koffieautomaten op de locatie te verzorgen. Je loopt een rondje langs de kantoren en zorgt dat alle pantry’s er weer netjes uitzien als je langs bent geweest.

11:30 uur
De directiesecretaresse komt aangelopen en vraagt of ze voor onverwacht bezoek nog een lunch geregeld kan worden. Je denkt: “Leuk!” Hier gaan we iets leuks van maken en stelt de opdrachtgever gerust dat het helemaal in orde gaat komen.

12:00 uur
Je liggen lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert ondertussen wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.

12:15 uur
Aanvang lunch! We zorgen dat alles uitnodigend gepresenteerd word en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

13:00 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen een frisse start kan maken.

14:00 uur
Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb ik fijn gewerkt!

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

· Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.

· Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis

· Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij additionele dienstverlening of andere werkzaamheden op locatie

· Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen

· Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

· Bij afwezigheid van je collega ben je bereidt extra te werken.

Wat wij bieden:

· Een contract van 11 uur in de week verdeeld over 3 werkdagen.

· Deze functie is ingedeeld in functiegroep II van cao voor contractcatering

· Reiskostenregeling conform cao voor contractcatering

· Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep.

Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant.

Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers iets extra’s bieden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335215).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Ervaring:

  • catering medewerker B: 1 jaar (Aanbevolen)

Taken:

  • Bied uitstekende klantenservice door bestellingen aan te nemen, deze efficiënt klaar te maken en door een band op te bouwen met klanten
  • Handel kaart en contant transacties af, ervoor zorgend dat alles in de geldlade aan het einde van de dienst kan worden verantwoord
  • Maak de bar en omgeving schoon waar nodig
  • Andere taken die van je gevraagd worden

Fout: Contact formulier niet gevonden.