Catering medewerker b

Son

15 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker bedrijfscatering Son

Wij zoeken een vrolijke gastvrouw / catering medewerker die op maandag, dinsdag en donderdag van 09:30 tot 14:30 uur een PURA GO concept voor één van onze opdrachtgevers in de regio Eindhoven van A tot Z verzorgt.

Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om 3 dagen per week een aantal uurtjes bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn we op zoek naar een service gerichte catering medewerker voor 15 uur per week die op locatie ervoor zorgt dat ons PURA GO concept netjes aangevuld en gepresenteerd wordt, met dagverse producten uit eigen keuken. Hierbij kun je denken aan broodjes, salades, wraps, poke bowls en andere heerlijkheden.

Na het aanvullen van de koelingen begin je met de voorbereidingen voor de openstelling. Wij presenteren een dagelijks wisselende menukaart met een voedzaam en lekker aanbod. We hebben afgesproken dat er één soep, diverse soorten belegde broodjes, diverse soorten snacks en/of een dagelijks wisselend warm item worden gepresenteerd op de uitgifte.

Daarnaast zorg je er als gastvrouw voor dat de kantine netjes en opgeruimd is, dat er dagelijks een wisselende soep en warme versnapering wordt aangeboden en verzorg je daarnaast ook één keer per week de koffieautomaat in de kantine.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Cateringmedewerk(st)er B Son