Eventmanager

Cuijk

Fulltime

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste Eventmanager Partycatering die van A tot Z verantwoordelijk is voor de voorbereiding en uitvoering van verschillende cateringopdrachten! Startdatum van deze functie is in overleg.

 

DIT IS LAVIE CATERING! LaVie Catering creëert al meer dan 25 jaar smakelijke verhalen. We zijn een partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 gasten komen, maar we denken óók graag mee met een kleine thuisviering. Deze grote en kleine evenementen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

 

LaVie is onderdeel van de ADCgroep. Hieronder vallen ook de labels PURA bedrijfscatering, PURA GO, PURA vending, en Fair Food Company, het label waarmee we op diverse festivals cateren.

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de planning, uitvoering en nazorg van het complete evenement, zowel klein als groot. Voornamelijk voor LaVie catering, maar ook regelmatig voor PURA en de Fair Food Company. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering ben jij de spil in ons proces om alles tot in de puntjes geregeld te krijgen voor onze opdrachtgevers. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen, veel zelfstandigheid te hebben, maar zeker ook zelf je handen uit de mouwen te steken.

 

In de voorbereiding ondersteun je op kantoor om de afspraken die zijn gemaakt met de opdrachtgever te vertalen naar de praktijk.

 

Vervolgens ondersteun je onze logistieke afdeling met het verzamelen van het benodigde materiaal.

 

Je verzorgt op locatie de opbouw conform afspraken.

 

Je instrueert, zelf of samen met een andere partymanager, het bedienend- en het keukenpersoneel. Je weet dit team te coachen en te motiveren.

 

Gedurende de partij zorg je voor een correcte uitvoering van de gemaakte afspraken met de opdrachtgever, waarvoor jij op locatie het aanspreekpunt bent. Dankzij jouw leidinggevende capaciteiten, oog voor kwaliteit en detail zorg je voor de ultieme gastbeleving.

 

Als het evenement voorbij is, moet deze worden afgebouwd en zorg je voor de juiste verwerking en afhandeling. Zowel in ons automatiseringssysteem als in het magazijn.

 

De evenementenbranche is een dynamische branche, waarbij geen event hetzelfde verloopt en de werkzaamheden regelmatig door elkaar heen kunnen lopen.

 

Wat wij zoeken?

  • Wij zoeken iemand die minimaal een afgeronde horecaopleiding MBO niveau 4 (of gelijkwaardig) heeft;
  • Je hebt relevante werkervaring in de horeca;
  • Jij bent gedisciplineerd, collegiaal, zelfstandig én je weet dat werken in de evenementenbranche betekent dat je flexibel moet zijn ten aanzien van werktijden en dagen;
  • Je beschikt minimaal over een rijbewijs B.

 

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie (32 of 38 uur)

We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zeker rekening houden met een juiste balans tussen werk en privé.

Variatie! Bij ons is geen dag hetzelfde. Zeker in deze functie waarin je verantwoordelijk bent voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van diverse feesten en partijen op locatie.

Deze functie is ingedeeld in schaal VI van de Horeca CAO. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bedrijfsfitness en het behalen van Sociale hygiëne en BHV.

 

Interesse?

Je kunt solliciteren door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl. Ook voor eventuele vragen over de functie zijn we op eerdergenoemd mailadres bereikbaar of kun je bellen naar 0485 335218. Je kunt dan vragen naar Patrick Wolfs. Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

 

Vier het leven!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

    SOLLICITATIE Eventmanager