Facilitair medewerker

Heijen

35 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Facilitair medewerker Heijen

  Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en dienstverlenend ingesteld? Werk je graag zelfstandig? Dan zoeken wij jou!

  Voor een op het industrieterrein Trade Port Noord in Venlo zijn wij op zoek naar een van twee vrolijke, zelfstandige en collegiale teamplayers die ons team 35 uur per week komen versterken.

  Zo ziet jouw dag eruit!

  07:00 uur
  Je blik begint en je gaat direct aan de slag om de koffie, en snoepautomaten op de locatie te verzorgen. Je loopt een rondje langs de kantoren en zorgt dat alle pantry’s er netjes zijn geweest als je langs bent gebogen.

  09:30 uur
  komt in de kantine en doelgerichte ondersteuning voor de lunch. De directiesecretaresse komt aangelopen en vraagt ​​van een onverwacht bezoek nog een lunch geregeld kan worden. Je denkt: “Leuk!” Hier gaan we iets leuks van maken en stellen de geruststelling dat het helemaal in orde komt.

  10:45 uur

  liggen lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat ook in rekening kan worden gebracht en je kijkt van er nog lunches en verrichtingen de dagen en weken.

  12:00 uur

  Aanvang lunch! We zorgen voor dat alles uitnodigend spellen wordt en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een ​​gevarieerde lunch aan te bieden.

  Je tussendoor zorgt voor een schone werkplek zodat we efficiënt kunnen lunchen met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kunnen gaan.

  13:00 uur
  Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt de laatste afwas weg en checkt nog zelfs van alles netjes en schoon is achter gelaten.

  Je voert nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.

  14:00 uur

  Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb ik fijn gewerkt!

  Wat ga je doen?

  • Je staat op een vaste locatie in Venlo, waar je met je collega’s het bedrijfsrestaurant verzorgt, en je dagelijks gaat op pad om diverse koffie-, blik-, snoep- en voedseluitgifte automaten te onderhouden. Daarnaast ben je samen met je andere collega’s verantwoordelijk voor de openstelling van het bedrijfsrestaurant.
  • Je verzorgt de automaten op een nette en nauwkeurige manier. Er komt een dagelijks onderhoud van de automaten bij kijken. Kleine storingen los je op en bij eventuele storingen je de technische dienst op de hoogte.
  • Je werkt in deze functie van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 14:00. (08:00 tot 15:00 is bespreekbaar)
  • met een vaste collega sta je dagelijks in het bedrijfsrestaurant tijdens de lunch.

  Wie zoeken wij?

  • Je woont bij voorkeur in Venlo of omstreken.
  • Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben jij het visitekaartje van ons bedrijf.
  • Je bent fysiek in orde en vind het niet erg om dagelijks je handen uit de mouwen te steken.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.
  • Jij hebt een groot en natuurlijk gevoel voor dienstverlening & servicegerichtheid.
  • Je bent flexibel inzetbaar.

  Wat bieden wij:

  • Een leuke en afwisselende functie voor 35 uur per week.
  • Je wordt ingeschaald in functiegroep II van de CAO Bedrijfscatering.
  • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.
  • Een contract van 7 maanden met mogelijkheid tot verlenging in een vaste aanstelling.

  Vragen stellen?

  Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan met een originele motivatiebrief en een CV (met pasfoto). Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs op 0485-335218.

   SOLLICITATIE MEDEWERKER Bedrijfscatering Venlo   SOLLICITATIEPROCEDURE