Food & Beverage inkoper

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Food & Beverage inkoper

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een inkoper F&B die verantwoordelijk is voor het inkopen, de werkvoorbereiding / keuken planning en applicatiebeheerder wordt van ons inkoopprogramma.

Jij zorgt ervoor zorgt dat alle ingrediënten tijdig worden ingekocht bij verschillende leveranciers en daarnaast ondersteun je onze productieleiders en chef kok warme keuken bij de werkvoorbereiding het maken van de personeelsplanning. Jij weet dé perfecte balans te vinden tussen uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs!

Om binding te houden met hetgeen we doen wordt er ook verwacht dat je 2x per maand operationeel meedraait in onze keuken en op events.

Je onderhoudt contacten met de leveranciers om de samenwerking te optimaliseren. Sommige leveranciers komen dagelijks leveren, andere leveranciers maar 1x per week. Je anticipeert op veranderingen aan de vraagkant en beoordeelt leveranciers op hun performance. Daarnaast kan het voorkomen dat je financiële en kwalitatieve afspraken maakt. Ons bedrijf is verregaand geautomatiseerd dus affiniteit met computersystemen en ICT is een must.

Je kent de kneepjes uit het vak en zorgt op natuurlijke wijze voor hoge kwaliteitsmaatstaven Jij bent analytisch sterk, gestructureerd en cijfermatig ingesteld, daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
Je bezit relevante werkervaring op het gebied van inkoop van voeding en/of bijbehorend assortiment;
Je bent Excel vaardig; kennis van Easy Party is een grote pré

Wat wij bieden:

Een leuke fulltime functie in een gezellige en ondernemende organisatie waarbij er mogelijkheden zijn voor het volgen van cursussen en opleidingen.

Salaris voor deze functie is op basis van ervaringen en competenties. Daarnaast hebben medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Food & Beverage inkoper