"Een baan die bij je past!"

HI, NIEUWE COLLEGA!
BedrijfscateringPartycatering

Kortste route naar een nieuwe baan

Werken bij AdcGroep

Ben je op zoek naar een leuke baan in de catering? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij AdcGroep zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe passievolle collega’s die kwaliteit kunnen leveren. AdcGroep is de organisatie achter een aantal grote namen op het gebied van partycatering, bedrijfscatering en festivalcatering. Samen met ruim 200 collega’s zorgen wij elke dag weer voor een lach op het gezicht van onze gasten.

Lijkt het jou gaaf om deel uit te maken van een gezellig team bij een bedrijf dat al meer dan 25 jaar cateringervaring heeft? Kijk dan bij onze vacatures voor de vacature die bij jou past.

Staat jouw ideale functie niet tussen de vacatures? Houd dan onze site in de gaten of stuur een gemotiveerde open sollicitatie. Wie weet kun je ons overtuigen van jouw toegevoegde waarde!

Onze labels

Eten

Het culinaire gedeelte is bij een cateraar vanzelfsprekend. Daarom besteden wij veel tijd aan het (door)ontwikkelen van onze culinaire handtekening. Natuurlijk is er een verschil tussen het aanbod van een bedrijfsrestaurant en het aanbod tijdens evenementen. Maar door een goede samenwerking tussen onze labels, is het een leuke uitdaging.

Drinken

Naast eten is drinken een belangrijk onderdeel van een evenement. Want zeg nou zelf, wat klinkt mooier dan proosten met een glas champagne? Naast een gezellige touch is drinken ook van groot belang om gehydrateerd te blijven! Als medewerker zorg jij ervoor dat niemand zonder drankje komt te staan.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is de manier waarop wij ons onderscheiden. Of je nu op een evenement werkt of in een bedrijfsrestaurant de gasten ontvangt, gastvrijheid is de manier om de gasten welkom te laten voelen.