Horecamedewerker Afrika Museum

Cuijk

20 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Horecamedewerker Afrika Museum

Ter versterking van ons team zijn wij per op zoek naar een horecamedewerker (+/- 20 uur per week) voor in het museumcafé van het Afrika Museum te Berg en Dal die zelfstandig diensten kan invullen op deze unieke eenmanslocatie.

In het Afrika museum is een bijzondere horecagelegenheid gevestigd. In het museumcafé ,welke in 2019 is gerenoveerd is, kun je het hele jaar door genieten van Nederlandse en Afrikaanse lunchgerechten, borrelhapjes en andere tussendoortjes.

PURA Catering verzorgt sinds 2010 de dagelijkse bezetting van de horeca en de evenementen in het Afrika museum. In het Afrika museum word je voornamelijk ingezet als horecamedewerker in het museumcafé. Werktijden zijn doorgaans van 10:00 uur tot 17:30 uur. Ook zijn er regelmatig verschillende evenementen in het Afrika museum waarbij jij ook de handen uit de mouwen mag steken. Kortom een uitdagende en afwisselende baan op een unieke locatie!

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je bij ons doen?

– Je neemt bestellingen op van gasten en zorgt dat deze correct worden verwerkt, hierbij kun je denken aan koffie, frisdrank, ijsjes, soep, verse salades andere heerlijke (lunch)gerechten.
– Je draagt zorg voor de bestellingen en zorgt er voor dat we voldoende voorraad hebben, zonder dat we veel weg moeten gooien.
– Je draagt zorg voor een het correct afrekenen van de bestelling.
– Je zorgt voor een uitnodigend terras en een representatieve counter.
– Wanneer nodig ondersteun je onze collega’s van het restaurant of als gastheer/gastvrouw bij verschillende evenementen in het Afrika Museum.
– Wellicht lijkt het jou leuk om bij de verschillende evenementen en festivals die wij uitvoeren mee te werken.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?
– Een enthousiaste medewerker met een representatieve uitstraling en een hands on mentaliteit.
– Communicatief sterk en gastgericht.
– In het bezit van het diploma Sociale Hygiëne
– Werkdagen zijn voornamelijk van dinsdag tot en met vrijdag, maar je bent bereid minimaal 2 weekenddagen per maand te werken

Wat kan je van ons verwachten?
– Een leuke en afwisselende baan op een unieke locatie. Waarbij de werkdagen in overleg zijn. Graag zouden we in jouw sollicitatiebrief lezen wat jouw mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.
-*De functie is ingedeeld inschaal III van de horeca CAO. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep. Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant. Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers ook iets extra’s bieden. Beleef onze passie op www.pura-catering.nl!

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je ook bellen naar Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk ook op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contractduur 7 maanden

Parttime uren: 20 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfitness
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Flexibele werkuren
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Personeelskorting
 • Zorgverzekering

Werkschema:

 • Dagdienst
 • ma-vr
 • Weekend

Ervaring:

 • horecamedewerker: 2 jaar (Aanbevolen)

Licentie en/of certificaat:

 • VOG (Aanbevolen)

  SOLLICITATIE HORECAMEDEWERKER AFRIKA MUSEUM