Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gastgerichte collega in de catering bij één van onze opdrachtgevers in Wijchen voor 17,5 uur per week.

Ben jij zelfstandig en veelzijdig maar werk je liever niet ‘s avonds of in het weekend? Lijkt het je geweldig om verschillende taken eigen te maken en zoek jij veel afwisseling in je werk? Ga dan aan de slag als catering medewerker in Wijchen!

Wat ga je doen?

In deze functie ga je bij een van onze opdrachtgevers op locatie in Wijchen werken. Je gaat daar van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur enkele diensten voor hen verrichten, zoals het verzorgen van warme maaltijden, het zelfstandig verwerken van de post en het onderhouden van enkele koffieautomaten binnen het bedrijf. Het kan sporadisch voorkomen dat je buiten jouw normale werktijden een lunch of een borrel verzorgt.

Wat breng jij ons?

– Je bent flexibel, gastgericht met relevante ervaring in de bedrijfshoreca.

– Je hebt een passie voor keukenwerkzaamheden. Je hebt oog voor detail en een goede productkennis.

– Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

– Je hebt enkele jaren ervaring als gastvrouw / medewerker bedrijfscatering.

– Je hebt een HACCP certificaat of bent bereid deze te halen.

Wat wij bieden:

– Een arbeidsovereenkomst op maat.
– Een parttime functie voor 5 dagen in de week (17,5 uur per week).

– Variatie! De verschillende werkzaamheden maakt het werk extra leuk!

– Deze functie is ingedeeld in schaal llI van de horeca cao.
– Alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
– Een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.
– Leuke activiteiten die georganiseerd worden door een bruisende, actieve personeelsvereniging.

Wie zijn wij?

Al meer dan 30 jaar is de AdcGroep gespecialiseerd in cateringconcepten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt! Met veel passie opereren wij vanuit onze drie labels:

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven, waaronder 30 bedrijfsrestaurants, catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Solliciteren of vragen?
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer danmet een originele motivatiebrief en een CV (met pasfoto). Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs op 0485-335210.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime

Taken:

  • Bied uitstekende klantenservice door bestellingen aan te nemen, deze efficiënt klaar te maken en door een band op te bouwen met klanten
  • Andere taken die van je gevraagd worden

Fout: Contact formulier niet gevonden.