Inkoper / cost controller

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Inkoper / cost controller

Werk je nu in een horecakeuken en ben je op zoek naar meer regelmaat, dan is deze functie bij PURA / LaVie Catering misschien iets voor jou!

Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een inkoper / cost controller die mede verantwoordelijk is voor het inkopen, de werkvoorbereiding / keuken planning en het ook niet erg vind om een dag op de werkvloer te staan.

Jij zorgt ervoor zorgt dat alle ingrediënten tijdig worden ingekocht bij verschillende leveranciers en daarnaast ondersteun je onze keukenmanager en chef-kok bij de werkvoorbereiding en het maken van de personeelsplanning. Weet jij dé perfecte balans te vinden tussen uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs? Kun je goed multitasken en ben je niet snel van de wijs te brengen? Dan is deze functie van iets voor jou!

Je onderhoudt contacten met de leveranciers om de samenwerking te optimaliseren. Sommige leveranciers komen dagelijks leveren, andere leveranciers maar 1x per week. Je anticipeert op veranderingen aan de vraagkant en beoordeelt leveranciers op hun performance. Daarnaast kan het voorkomen dat je financiële en kwalitatieve afspraken maakt. Ons bedrijf is verregaand geautomatiseerd dus affiniteit met computersystemen en ICT is een must.

Je kent de kneepjes uit het vak en zorgt op natuurlijke wijze voor hoge kwaliteitsmaatstaven. Jij bent analytisch sterk, gestructureerd en cijfermatig ingesteld, daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je hebt een relevant HBO diploma;
  • Je bezit relevante werkervaring op het gebied van inkoop van voeding en/of bijbehorend assortiment;
  • Je weet trends en ontwikkelingen die spelen in catering en horeca te vertalen naar de organisatie;
  • Je bent Excel vaardig; kennis van Easy Party is een grote pré
  • Je bent gedreven en gaat ervoor om resultaten te boeken;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Wat wij bieden:

Een leuke fulltime functie in een gezellige en ondernemende organisatie

Salaris voor deze functie is op basis van ervaringen en competenties. Daarnaast hebben medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw CV en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

 

    SOLLICITATIE inkoper / cost controller