Logistiek medewerker

Cuijk

38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

 

Gezocht: logistiek medewerker

Je gaat werken op de logistieke afdeling van de labels LaVie Catering en PURA Catering en bent daardoor multifunctioneel inzetbaar in ons bedrijf. In drukke (party catering) maanden werk je meer voor LaVie Catering, in de rustigere maanden kom je het team van PURA Catering versterken.

De afdeling logistiek van LaVie Catering en PURA Catering houdt zich voornamelijk bezig met de operationele uitvoering van zowel partycatering als bedrijfscatering. We opereren zowel in de B2B markt als in de particuliere markt. De afdeling wordt gevormd door een team van vijf gepassioneerde collega’s die primair voor één label werken en daarnaast de andere labels ondersteunen.

Wat ga je bij ons doen?

Je bent op onze eigen locatie verantwoordelijk voor de opslag, verzorging en het klaarzetten van materiaal en onze producten. Daarnaast zorg je voor een veilige en juiste belading van onze wagens. Je werkt nauwkeurig, zodat we tijdens evenementen en op onze locaties niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Je zult soms meegaan naar partij. Je zorgt dan voor de opbouw of werkt mee in de keuken of bediening. Dit gebeurt zeven dagen per week, wanneer de markt dat van ons vraagt.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring opgebouwd in een logistieke / dienstverlenende functie.
  • Je bent een dynamische persoonlijkheid, communicatief sterk, prestatiegericht en zelfstandig.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereidt om in de weekenden te werken (voornamelijk de zaterdag).
  • Je hebt ervaring en affiniteit met horeca, evenementen en/of partycatering.
  • Je bent een logistieke duizendpoot.
  • Je hebt de ambitie om je, in je vakgebied, te blijven ontplooien.
  • Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Cuijk.
  • Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B. Rijbewijs C(E) is een pré.

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?

Allround klusjesman

Cuijk

8-32 uur