Logistiek medewerker

Cuijk

24-38 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Gezocht: logistiek medewerker

Welkom bij Adcgroep! Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Cateringen Fair Food Company.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 200 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. Adcgroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker. Geef in jouw sollicitatie aan of jouw voorkeur uitgaat naar een parttime of fulltime functie.

Je gaat werken op de logistieke afdeling van de labels LaVie Catering en PURA Catering en bent daardoor multifunctioneel inzetbaar in ons bedrijf. In drukke (party catering) maanden werk je meer voor LaVie Catering, in de rustigere maanden kom je het team van PURA Catering versterken.

De afdeling logistiek van LaVie Catering en PURA Catering houdt zich voornamelijk bezig met de operationele uitvoering van zowel partycatering als bedrijfscatering. We opereren zowel in de B2B markt als in de particuliere markt. De afdeling wordt gevormd door een team van vijf gepassioneerde collega’s die steeds meer voor beide labels werken en elkaar ondersteunen.

Wat ga je bij ons doen?

Je bent op onze eigen locatie verantwoordelijk voor de opslag, verzorging en het klaarzetten van materiaal en onze producten. Daarnaast zorg je voor een veilige en juiste belading van onze wagens. Je werkt nauwkeurig, zodat we tijdens evenementen en op onze locaties niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Je zult soms meegaan naar partij. Je zorgt dan voor de opbouw of werkt mee in de keuken of bediening.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring opgebouwd in een logistieke / dienstverlenende functie.
  • Je bent een dynamische persoonlijkheid, communicatief sterk, prestatiegericht en zelfstandig.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om in de weekenden te werken (voornamelijk de zaterdag).
  • Je hebt ervaring in de horeca, evenementen en/of partycatering.
  • Je bent een logistieke duizendpoot.
  • Je hebt de ambitie om je, in je vakgebied, te blijven ontplooien.
  • Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Cuijk.
  • Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B. Rijbewijs C(E) is een pré.

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via de direct solliciteren link of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Misschien is deze vacature ook iets voor jou?

Open sollicitatie

Cuijk

8-40 uur