Logistiek medewerker
Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.
0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Logistiek medewerker

 

De afdeling
Je gaat werken op de logistieke afdeling van de labels LaVie Catering en PURA Catering, en je bent daardoor multifunctioneel inzetbaar in ons bedrijf. In drukke (party catering) maanden werk je met name voor LaVie Catering, in de rustigere maanden kom je ook het team van PURA Catering versterken.

De afdeling logistiek van LaVie Catering en PURA Catering houdt zich voornamelijk bezig met het orderpicken van food, drank en materiaal, en het bevoorraden van zowel partycatering partijen als bedrijfscatering locaties. We opereren zowel in de B2B markt als in de particuliere markt. De afdeling wordt gevormd door een team van vijf gepassioneerde collega’s. Die allemaal eigen werkzaamheden hebben maar elkaar zeker ondersteunen als team!

Werkzaamheden
Je bent op onze eigen locatie verantwoordelijk voor de opslag, verzorging en het klaarzetten van cateringmateriaal en drank. Daarnaast zorg je voor een veilige en juiste belading van onze wagens. En je bent ook (mede)verantwoordelijk voor onze logistieke bezorg- en bevoorradingsritten.

Je werkt nauwkeurig, zodat we tijdens evenementen en op onze locaties niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Je gaat regelmatig mee naar een partij of evenement, je zorgt dan voor de opbouw en/of afbouw, en vervult andere hand- en spandiensten voor het bedienings- of keukenteam. We werken met een wisselrooster voor de weekenden, en zijn flexibel om specifieke roosterwensen in te voeren.

Jouw profiel

 • Je hebt ervaring opgebouwd in een logistiek dienstverlenende functie.
 • Je bent een dynamische persoonlijkheid, communicatief sterk, prestatiegericht en zelfstandig.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om in de weekenden te werken (voornamelijk de zaterdag).
 • Je hebt ervaring of affiniteit met horeca, evenementen en/of partycatering.
 • Je hebt de ambitie om je, in je vakgebied, te blijven ontplooien.
 • Je kunt overweg met een PC/ MS Officepakket en je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt in ieder geval je Rijbewijs B. Rijbewijs BE en C(E) zijn een pré.
 • Je bent fysiek sterk, en je houdt van aanpakken.

Wat wij bieden:
Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris, ons salaris ligt ruim boven de loonschalen van de Horeca CAO! Ook heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en zorgen we voor een juiste werk en privé balans. Er is altijd een mogelijkheid om in overleg met ons het rijbewijs BE en/of C(E) te behalen. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

Solliciteren

  SOLLICITATIE Bezorger


  SOLLICITATIEPROCEDURE