magazijnbeheerder

Cuijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Magazijnbeheerder 

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een aanpakker die dagelijks onze inkomende bestellingen op de juiste plaats wegzet en er voor zorg dat alles netjes opgeruimd is.

De afdeling
Je gaat werken op in onze magazijnen en wordt aangestuurd door onze keukenmanager. Je ruimt op dagelijkse basis onze bestellingen FIFO op je juiste plaatsen. Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in ons DKW magazijn en in de koeling. Ook kan het zijn dat je even in de vriezer moet zijn en daarvoor hebben we beschermende kleding voorhanden.

Naast collega’s uit de keuken zal je ook veel contact hebben met onze logistieke collega’s om er samen voor te zorgen dat alles netjes opgeruimd en goed georganiseerd is.

Taken
Je bent op onze eigen locatie verantwoordelijk voor de controle van de inkomende goederen en de opslag hiervan. Je noteert THT datums van de inkomende producten en reclameert bij afwijkingen.

Gedurende de dag komen er verschillende leveranciers hun versproducten leveren en hun emballage meenemen. Ook komen er wel eens producten retour die FiFo ingeruimd moeten worden

Na een inwerktraject van twee weken ruim je zelfstandig de vracht in en ben je een volwaardig lid van ons keukenteam met onderstaande taken:

  • Goederenontvangst en ontvangst controle.
  • Correct inruimen van inkomende goederen.
  • Orders verzamelen met behulp van orderbonnen
  • Uitgifte van goederen aan collega’s
  • Assisteren van chauffeurs bij laden en lossen.
  • Netjes opruimen en wegzetten van de emballage
  • Periodieke voorraadtelling en controle op kwaliteit.

Jouw profiel

· Je hebt MBO werk- en denkniveau.

· Je hebt ervaring met het werken in een magazijn.

· Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereidt om in de weekenden te werken (voornamelijk de zaterdag).

· Je woont in een straal van 25 kilometer rondom Cuijk.

· Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

· Het hebben van een rijbewijs B is een Pré

Wat wij bieden:

Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris conform de Horeca CAO; heb je recht op 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de verhouding werk en privé in balans is. Daarnaast hebben we enkele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en zijn we aangesloten bij bedrijfsfitness.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via het onderstaand formulier of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

    SOLLICITATIE magazijnbeheerder