Medewerker afwas en linnenkamer

8 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker afwas en linnenkamer

Als medewerker afwas en linnenkamer vervul jij een glansrol in onze keuken! Een goed evenement of mooi gerecht begint met een schoon bord!

Staat orde en netheid hoog bij jou in het vaandel? Ben jij er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken? Zoek jij een baant waar je voornamelijk door de week werkt en lekker de hele dag bezig kan zijn? Mogelijk hebben wij de ideale functie voor jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een medewerker afwas en linnenkamer. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het bedienen van onze industriële afwasmachine, het afspoelen van serviesgoed en bestek, het vullen van de afwasmachines en het opruimen van servies op de juiste plaats in onze magazijnen. Daarnaast zorg je ook dat de grote cateringmaterialen die gebruikt worden op een evenement weer schoon in onze magazijnen terecht komen. Hierbij kun je denken aan tafels, statafels, ovens en andere keuken- en cateringmaterialen.

Buiten de afwas werk je ook mee in de linnenkamer. In onze linnenkamer worden onder andere de koksbuizen, blouses en sloven van onze medewerkers gewassen en gestreken zodat ze weer gebruikt kunnen worden op de locaties.

Wij zoeken een gemotiveerde en flexibele arbeidskracht. Je hebt een streepje voor als je op drukke momenten het leuk vind om te assisteren op andere afdelingen of om mee te werken in de keuken of op een evenement. Wij streven er naar om de werkzaamheden zo veel mogelijk doordeweeks te laten plaatsvinden.

Werkdagen

De werkdagen zijn meestal op maandag, woensdag of vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en in het hoogseizoen ook op dinsdag en donderdag. Op drukke momenten vinden we het fijn als je ook af en toe in de weekenden werkt (5 tot 10x per jaar) en bijspringt op andere afdelingen als je hier voor open staat.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste aanpakker die helpt om onze keuken afwasvrij en opgeruimd te houden. Je toont initiatief om werk aan te pakken en vormt met je collega’s een hecht team.

Wat bieden wij jou?

– Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 8 uur per week maar dit kan in overleg ook meer zijn mocht je er voor openstaan op meerdere afdelingen binnen ons bedrijf te werken.

– De arbeidsovereenkomst kent een duur van 7 maanden met een proeftijd van 1 maand met de mogelijkheid tot verlening (naar een vaste aanstelling) indien het van beide kanten klikt

– Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

– Minimaal 6x per jaar organiseert onze personeelsvereniging een leuke activiteit

Reageren op deze vacature

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Medewerker afwas en linnenkamer