Medewerker automatencatering 

Amsterdam

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker automatencatering

 

Vind je werken in de horeca leuk en ben jij op zoek naar een baan door de week dan is deze leuke catering functie misschien iets voor jou!

Wij zoeken een nieuwe collega die onze afdeling automatencatering en PURA GO komt versterken! Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van7 uur tot ongeveer 12:00 / 12:30 uur.

Wordt jij het visitekaartje van onze organisatie?

– Ben jij graag onderweg?
– Werk jij zelfstandig?
– Vind jij het fijn in de aan het begin van middag klaar te zijn?

Hoe ziet een normale dag als medewerker automatencatering eruit?:

De start van de dag;

Je start de dag en haalt op een depot de verse producten die bij jouw route horen, en laad deze netjes in de bestelauto. Je controleert of je alle bestellingen voor die dag bij je hebt. Wanneer je jouw bestelauto hebt ingeladen, vertrek je naar je eerste opdrachtgever, waar jij het visitekaartje van PURA Catering bent.

Aangekomen bij de eerste opdrachtgever;

Je komt bij de eerste opdrachtgever van de dag aan om een voedselautomaat bij te vullen en te onderhouden. Allereerst haal je alle producten uit de automaat waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Deze producten registreer je in ons systeem, en je neemt deze mee terug naar Cuijk. Vervolgens vul je de verse broodjes, en de overige producten aan, ook hierbij let je op de houdbaarheidsdata (FIFO) . De blikautomaat heb je gister al helemaal gevuld, waardoor je dit vandaag niet hoeft te doen. Door de automaten elke keer zorgvuldig te vullen, kunnen wij elke keer verse producten leveren zodat wij samen de klanten tevreden houden!

het vervolg van de dag;

Je bent lekker aan de gang, en je bent inmiddels al bij de 4e opdrachtgever aangekomen. Bij binnenkomst hoor je van de receptiemedewerker dat de koffieautomaat in de fabriek op storing staat. Je gaat er eerst naar toe, omdat je weet hoe belangrijk koffie is. Je kijkt of je de storing zelf kan oplossen of dat hier een onderhoudsmonteur voor moet komen. Het lukt je om de storing zelf op te lossen en je kunt verder met de automaten.

Inmiddels ben je aangekomen bij je laatste opdrachtgever van de dag. Ook hier zorg je ervoor dat alle automaten zijn voorzien van verse broodjes en andere heerlijkheden.

Terug bij bij het depot;

Je ruimt je bestelauto netjes uit en je controleert of alle bestellingen voor de volgende dag goed in het systeem staan. Als je alles netjes hebt opgeruimd zit je dag erop

Doordat je vroeg in de ochtend begint, ben je in de middag lekker op tijd klaar. Zo kun je nog lekker genieten van de zon of in de wintermaanden van een film.

Wat bieden wij jou?:

– Een goed salaris, ruim boven de Horeca CAO!

– 8% vakantiegeld en vakantiedagen!

– Een contract van 25,tot 30 uur per week.

– Pensioenregeling.

– Interessante arbeidsvoorwaarden! Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, of aan een collectieve zorgverzekering. Maar je hebt ook voordelen in een online outletstore, én wij organiseren 6x per jaar iets leuks!

Wat vragen wij van jou?:

– Je hebt een vrolijke en representatieve uitstraling. Je komt op locaties waar jij op dat moment het visitekaartje van PURA Catering bent!

– Je vind het leuk om onderweg te zijn.

– Je houdt van aanpakken. Het is voor jou geen probleem om vaak trap te lopen, en je vindt het niet erg om wat zwaarder te tillen wanneer dit nodig zou zijn.

– Je bent flexibel inzetbaar.

– Je beschikt (minimaal) over rijbewijs B.

Ben jij enthousiast geworden, en wil jij aan de slag als medewerker automatencatering? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv en motivatiebrief. Voor informatie, of voor vragen, kun jij contact zoeken met Patrick Wolfs (0485 335218)

    SOLLICITATIE Medewerker automatencatering Amsterdam