Medewerker automatencatering

Cuijk

30 – 38 uur

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Medewerker automatencatering

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waarin je ertoe doet? Ben je graag onderweg en werk je graag zelfstandig dan hebben wij de ideale baan voor jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een collega die 4 of 5 dagen ons team komt versterken. Leuke horeca functie met regelmatige werktijden van 6:00 tot +/-13:00 uur.

Wat ga jij doen?:

 • Om 6 uur ’s ochtends begin jij jouw route met onze bestelauto om te zorgen dat onze opdrachtgevers niks tekort komen.
 • Je gaat automaten en PURA GO’s bij onze opdrachtgevers bijvullen en onderhouden.
 • Hierbij let je op de houdbaarheidsdata van de producten (je werkt hier volgens het FIFO systeem). De producten waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken haal je uit de automaat en neem je mee terug naar Cuijk. Vervolgens registreer je deze producten ook in ons systeem.
 • Wanneer je de automaat hebt gevuld, ga je de bestellingen voor de volgende keer plaatsen. Hierbij registreer je welke producten je nodig hebt, en hoeveel. Uiteraard wordt hierbij het vulplan van de automaat gevolgd en aangepast indien nodig.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en bijvullen van een aantal koffieautomaten op jouw route. Je reinigt de automaten, en zorgt ervoor dat er voldoende producten in zitten.

 

Hoe ziet een normale dag als medewerker automatencatering eruit?:

De start van de dag;

Het is lekker vroeg, en jij bent er helemaal klaar voor. Je pakt de (verse) producten die bij jouw route horen, en laad deze netjes in de bestelauto. Je controleert of je alle bestellingen voor die dag bij je hebt, en kijkt of je toevallig nog een extra bestelling mee mag nemen op jouw route. Wanneer je jouw bestelauto hebt ingeladen, vertrek je naar jouw regio, waar jij het visitekaartje van PURA Catering bent.

Aangekomen bij de eerste opdrachtgever;

Je komt bij de eerste opdrachtgever van de dag aan om onze minimarket PUTA GO bij te vullen en de bestelling te doen voor de volgende levering. Allereerst haal je alle producten uit de koelvitrine waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Deze producten registreer je in ons systeem, en je neemt deze mee terug naar Cuijk. Vervolgens vul je de verse broodjes, en de overige producten aan, ook hierbij let je op de houdbaarheidsdata (FIFO) . De flesjes in de koeling heb je gister al helemaal gevuld, waardoor je dit vandaag niet hoeft te doen.

het vervolg van de dag;

Je bent lekker aan de gang, en je bent inmiddels al bij de 4e opdrachtgever aangekomen. Bij binnenkomst hoor je van de receptiemedewerker dat de combinatieautomaat op storing staat. Je gaat er meteen naar toe om te kijken je de storing zelf kan oplossen.

Inmiddels ben je aangekomen bij je laatste opdrachtgever van de dag. Ook hier zorg je ervoor dat alle automaten zijn voorzien van verse broodjes en andere heerlijkheden. Wanneer je dit gedaan hebt, rij je terug naar Cuijk.

Terug bij PURA;

Je ruimt je bestelauto netjes uit en je controleert of alle bestellingen voor de volgende dag goed in het systeem staan. Als je alles netjes hebt opgeruimd, kun je nog even lekker pauze houden in de kantine. Je kunt voor heel weinig een lekkere maaltijd kopen in onze PURA GO én je kunt nog even lekker bijpraten met je collega’s.

Doordat je vroeg in de ochtend begint, ben je in de middag lekker op tijd klaar. Zo kun je nog lekker genieten van de zon of in de wintermaanden van een film.

Wat bieden wij jou?:

 • Een salaris conform Horeca CAO
 • 8% vakantiegeld en vakantiedagen!
 • Een contract van +/- 30 uur per week.
 • Pensioenregeling.
 • Interessante arbeidsvoorwaarden! Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, of aan een collectieve zorgverzekering. Maar je hebt ook voordelen in een online outletstore, én wij organiseren 6x per jaar iets leuks!

Wat vragen wij van jou?:

 • Je hebt een vrolijke en representatieve uitstraling. Je komt op locaties waar jij op dat moment het visitekaartje van PURA Catering bent!
 • Je vind het leuk om onderweg te zijn.
 • Je houdt van aanpakken. Het is voor jou geen probleem om vaak trap te lopen, en je vindt het niet erg om wat zwaarder te tillen wanneer dit nodig zou zijn.
 • Je beschikt (minimaal) over rijbewijs B en hebt een aantal jaren ervaring op de weg.

Ben jij enthousiast geworden, en wil jij aan de slag als medewerker automatencatering? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv en motivatiebrief. Voor informatie, of voor vragen, kun jij contact zoeken met Patrick Wolfs (0485 335218)

Ben jij enthousiast geworden, en wil jij aan de slag als medewerker automatencatering? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv en motivatiebrief. Voor informatie, of voor vragen, kun jij contact zoeken met Patrick Wolfs (0485 335218)

 

  SOLLICITATIE Medewerker Automatencatering


  SOLLICITATIEPROCEDURE