Medewerker automatencatering

Cuijk

30 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

 

Gezocht: Gastvrije medewerker automatencatering 20 tot 32 u/w

Ben jij gastgericht, representatief, professioneel en zelfstandig? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Zo ziet jouw dag eruit!
07:00 uur

Je werkdag begint. Je pakt de verse broodjes uit de koeling en zet deze netjes in een bestelauto controleert of je alle bestellingen bij je hebt en of je toevallig nog iets anders mee mag nemen op route. Omstreeks 07:30 vertrek je naar je regio waarin je ons gezicht en tevens visitekaartje bent van PURA Catering.

07:55 uur

Je komt bij je eerste opdrachtgever van de dag om één voedseluitgifte automaat bij te vullen en te onderhouden. Eerst halen we alle producten uit de automaat waarvan de THT is verstreken en vullen de verse broodjes aan. Daarnaast staat er ook nog een blikautomaat op de locatie. De blikautomaat heb je gister al tot de nok toe bijgevuld zodat je er vandaag geen omkijken naar hebt.

09:15 uur

Je bent al lekker aan de gang en inmiddels bij je 4e opdrachtgever van de dag aangekomen. Voordat je binnenkomt hoor je van de receptiemedewerker dat de koffieautomaat in de fabriek op storing staat. je gaat hier direct naar toe om te kijken of je de storing zelf op kan lossen of dat er er een onderhoudsmonteur naar moeten laten kijken. Je lost de storing zelf op en zorgt weer voor blije mensen op de werkvloer.

12:00 uur

Inmiddels ben je bij je laatste opdrachtgever geweest en zijn alle automaten weer voorzien van verse broodjes en andere heerlijkheden. Je rijd terug naar Cuijk waar je je bestelauto netjes uitruimt en controleert of alle bestellingen voor de volgende dag goed in het systeem staan.

12:35 uur

Eenmaal terug op het bedrijf ga je eerst genieten van je welverdiende pauze. Je praat gezellig even bij met andere medewerkers automatencatering en andere collega’s uit de keuken of van het kantoor.

13:05 uur

Je ruimt je bestelauto netjes uit en zorgt dat alles netjes op zijn plaats wordt teruggezet. Ook kijk je in de computer nog even de bestellingen na die je gedaan hebt voor de volgende dag(en).

13:45 uur.

Als je vroeg begint ben je ook op tijd weer klaar. Je hebt de hele middag nog voor je. Wat zal ik vanmiddag eens gaan doen….

Wat ga je doen?

 • Je gaat vanaf 6:30 uur ‘s ochtends met een bestelauto op pad om automaten bij bedrijven te bevoorraden en te onderhouden. Dit gebeurt op vastgestelde routes met onder andere koffie, blik, snoep, verse broodjes en andere snacks.
 • Je verzorgt de automaten op een nette en accurate manier. Je let bijvoorbeeld op houdbaarheidsdata, er komt dagelijks een stukje onderhoud van de machine bij kijken en bij storingen breng je de technische dienst op de hoogte.
 • Daarnaast zorg je er proactief voor dat populaire producten die snel op gaan bij besteld worden en registreer je verbruik en omzet.
 • De werkdagen zijn in het algemeen van maandag tot en met vrijdag. Je start op tijd en bent daarom ook weer vroeg in de middag klaar. Je werkt ongeveer 30 uur per week.
 • Je staat 1 op 1 in contact met onze opdrachtgevers en eindgebruikers en bent in staat om hier op een correcte en gastvrije wijze te communiceren.

Wat wij zoeken?

 • Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Je komt op locaties waar je op dat moment het gezicht van ons bedrijf bent.
 • Je bent fysiek in staat om regelmatig te tillen, trap te lopen en je vindt het leuk om veel onderweg te zijn.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je beschikt natuurlijk over rijbewijs B.

Wat wij bieden:

 • Een contract van in eerste instantie 21 uur per week op maandag ,woensdag en vrijdag. Indien er een klik is liggen er mogelijkheden om ook de dinsdag en donderdag ingezet te worden en richting de 32 uur per week te groeien.
 • Deze functie is ingedeeld in functiegroep III van de Horeca CAO.
 • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Wij zijn PURA, een cateraar uit Cuijk en onderdeel van de AdcGroep.

Ons specialisme ligt in de bedrijfscatering, die wij dagelijks verzorgen bij ruim 200 bedrijven. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van een enkele cateringautomaat tot de verzorging van een compleet op de verwachtingen van de opdrachtgever afgestemd bedrijfsrestaurant.

Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering kunnen wij onze opdrachtgevers iets extra’s bieden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335215).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE Medewerker automatencateringMisschien is deze vacature ook iets voor jou?