Medewerker automatencatering

Cuijk

30 – 38 uur

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Medewerker automatencatering

Wordt jij het visitekaartje van onze organisatie?

– Ben jij graag onderweg?
– Ben jij zelfstandig?
– Vind jij het fijn om aan het begin van de middag klaar te zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?:

– Om 6 uur ’s ochtends begin jij jouw route met onze bestelauto!

– Je gaat automaten bij bedrijven bevoorraden en onderhouden.

– Hierbij let je op de houdbaarheidsdata van de producten (je werkt hier volgens het FIFO systeem). De producten waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken haal je uit de automaat en neem je mee terug naar Cuijk. Vervolgens registreer je deze producten ook in ons systeem.

– Bij het bevoorraden zorg jij ervoor dat de producten met de kortste houdbaarheidsdatum vooraan worden gezet (FIFO) .

– Dagelijks komt er ook een stukje schoonmaak en onderhoud van de automaat bij, en bij storingen breng je de technische dienst op de hoogte zodat de automaat snel weer gerepareerd is.

– Wanneer je de automaat hebt gevuld, ga je de bestellingen voor de volgende keer plaatsen. Hierbij registreer je welke producten je nodig hebt, en hoeveel. Uiteraard wordt hierbij het vulplan van de automaat gevolgd.

– Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en bijvullen van een aantal koffieautomaten op jouw route. Je reinigt de automaten, en zorgt ervoor dat er voldoende producten in zitten.

Hoe ziet een normale dag als medewerker automatencatering eruit?:

De start van de dag;

Het is lekker vroeg, en jij bent er helemaal klaar voor. Je pakt de (verse) producten die bij jouw route horen, en laad deze netjes in de bestelauto. Je controleert of je alle bestellingen voor die dag bij je hebt, en kijkt of je toevallig nog een extra bestelling mee mag nemen op jouw route. Wanneer je jouw bestelauto hebt ingeladen, vertrek je naar jouw regio, waar jij het visitekaartje van PURA Catering bent.

Aangekomen bij de eerste opdrachtgever;

Je komt bij de eerste opdrachtgever van de dag aan om een voedselautomaat bij te vullen en te onderhouden. Allereerst haal je alle producten uit de automaat waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Deze producten registreer je in ons systeem, en je neemt deze mee terug naar Cuijk. Vervolgens vul je de verse broodjes, en de overige producten aan, ook hierbij let je op de houdbaarheidsdata (FIFO) . De blikautomaat heb je gister al helemaal gevuld, waardoor je dit vandaag niet hoeft te doen. Door de automaten elke keer zorgvuldig te vullen, kunnen wij elke keer verse producten leveren zodat wij samen de klanten tevreden houden!

het vervolg van de dag;

Je bent lekker aan de gang, en je bent inmiddels al bij de 4e opdrachtgever aangekomen. Bij binnenkomst hoor je van de receptiemedewerker dat de koffieautomaat in de fabriek op storing staat. Je gaat er eerst naar toe, omdat je weet hoe belangrijk koffie is. Je kijkt of je de storing zelf kan oplossen of dat hier een onderhoudsmonteur voor moet komen. Het lukt je om de storing zelf op te lossen en je kunt verder met de automaten.

Inmiddels ben je aangekomen bij je laatste opdrachtgever van de dag. Ook hier zorg je ervoor dat alle automaten zijn voorzien van verse broodjes en andere heerlijkheden. Wanneer je dit gedaan hebt, rij je terug naar Cuijk.

Terug bij PURA;

Je ruimt je bestelauto netjes uit en je controleert of alle bestellingen voor de volgende dag goed in het systeem staan. Als je alles netjes hebt opgeruimd, kun je nog even lekker pauze houden in de kantine. Je kunt voor heel weinig een lekkere maaltijd kopen in onze PURA GO én je kunt nog even lekker bijpraten met je collega’s.

Doordat je vroeg in de ochtend begint, ben je in de middag lekker op tijd klaar. Zo kun je nog lekker genieten van de zon of in de wintermaanden van een film.

Wat bieden wij jou?:

– Een goed salaris, conform de Horeca CAO!

– 8% vakantiegeld en vakantiedagen!

– Een contract van 30 – 38 uur per week.

– Pensioenregeling.

– Interessante arbeidsvoorwaarden! Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, of aan een collectieve zorgverzekering. Maar je hebt ook voordelen in een online outletstore, én wij organiseren 6x per jaar iets leuks!

Wat vragen wij van jou?:

– Je hebt een vrolijke en representatieve uitstraling. Je komt op locaties waar jij op dat moment het visitekaartje van PURA Catering bent!

– Je vind het leuk om onderweg te zijn.

– Je houdt van aanpakken. Het is voor jou geen probleem om vaak trap te lopen, en je vindt het niet erg om wat zwaarder te tillen wanneer dit nodig zou zijn.

– Je bent flexibel inzetbaar.

– Je beschikt (minimaal) over rijbewijs B.

Ben jij enthousiast geworden, en wil jij aan de slag als medewerker automatencatering? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv en motivatiebrief. Voor informatie, of voor vragen, kun jij contact zoeken met Patrick Wolfs (0485 335218)

 

    SOLLICITATIE Medewerker Automatencatering


    SOLLICITATIEPROCEDURE