Medewerker automatencatering

Cuijk

24 – 32 uur

 

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Medewerker automatencatering

Cuijk                          24 – 32 uur

Wordt jij het gezicht van onze organisatie?

Voor 14:00 klaar met werken!
Leuke arbeidsvoorwaarden.
Graag onderweg? Muziekje aan en rollen maar.

Word jij enthousiast van onderweg zijn, contacten ontmoeten en zelfstandig zijn?

Wat ga je doen?

 • Op pad met onze bestelauto’s! Je gaat vanaf 6 uur ‘s ochtends met een bestelauto op pad om automaten bij bedrijven te bevoorraden en te onderhouden. Dit gebeurt op vastgestelde routes met onder andere koffie, blik, snoep, verse broodjes en andere snacks. Tussendoor kun je onderweg meezingen met de nieuwste hitjes!
 • Je verzorgt de automaten op een nette en accurate manier. Je let bijvoorbeeld op houdbaarheidsdata, er komt dagelijks een stukje onderhoud van de machine bij kijken en bij storingen breng je de technische dienst op de hoogte.
 • Daarnaast zorg je er proactief voor dat populaire producten die snel op gaan bij besteld worden en registreer je verbruik en omzet.
 • Je start op tijd en bent daarom vroeg in de middag klaar. Genoeg tijd om nog even te genieten van de zon of een filmpje in de wintermaanden!

Hoe ziet jou werkdag als medewerker automatencatering eruit?

06:00
Lekker vroeg en jij bent er helemaal klaar voor, mede doordat je weet dat je om 14:00 weer thuis bent. Je pakt de verse broodjes uit de koeling en zet deze netjes in een bestelauto en controleert of je alle bestellingen bij je hebt en of je toevallig nog iets anders mee mag nemen op route. (Check, check, dubbel check ;)) Omstreeks 07:30 vertrek je naar je regio waarin je het gezicht & visitekaartje van PURA Catering bent.

07:55
Je komt bij je eerste opdrachtgever van de dag om één voedseluitgifte automaat bij te vullen en te onderhouden. Eerst halen we alle producten uit de automaat waarvan de THT is verstreken en vullen de verse broodjes aan. Daarnaast staat er ook nog een blikautomaat op de locatie. De blikautomaat heb je gister al tot de nok toe bijgevuld zodat je er vandaag geen omkijken naar hebt. Door dit zorgvuldig te doen krijgen we het elke dag weer voor elkaar om verse producten te leveren zodat we samen de klant tevreden houden!

09:15
Je bent al lekker aan de gang en inmiddels bij je 4e opdrachtgever van de dag aangekomen. Voordat je binnenkomt hoor je van de receptiemedewerker dat de koffieautomaat in de fabriek op storing staat. Omdat je weet hoe belangrijk en lekker koffie kan zijn ga je er direct naar toe om te kijken of je de storing zelf op kan lossen of dat er er een onderhoudsmonteur moet komen. Je lost de storing zelf op en zorgt weer voor blije mensen op de werkvloer. Wat is een dag zonder koffie… 😉

12:00
Inmiddels ben je bij je laatste opdrachtgever geweest en zijn alle automaten weer voorzien van verse broodjes en andere heerlijkheden. Je rijd terug naar Cuijk waar je je bestelauto netjes uitruimt en controleert of alle bestellingen voor de volgende dag goed in het systeem staan.

12:35
Eenmaal terug op het bedrijf ga je eerst genieten van je welverdiende pauze. Je praat gezellig even bij met je collega’s van logistiek, de keuken of kantoor. Je komt iedereen wel is tegen doordat we alles in eigen huis hebben. 

13:05
Je ruimt je bestelauto netjes uit en zorgt dat alles netjes op zijn plaats wordt teruggezet. Daarnaast controleer je of alle bestellingen voor de volgende dag goed in het systeem staan. 

13:45
Als je vroeg begint ben je ook op tijd weer klaar. Je hebt de hele middag nog voor je. Wat zal ik vanmiddag eens gaan doen….

 Wat krijg je van ons?

 • Geld!
 • 8% vakantiegeld en vakantiedagen!
 • Een contract van in eerste instantie 21 uur per week op maandag ,woensdag en vrijdag. Indien er een klik is liggen er mogelijkheden om ook de dinsdag en donderdag ingezet te worden en richting de 32 uur per week te groeien.
 • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

 Wat verwachten we van jou?

 • Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Je komt op locaties waar je op dat moment het gezicht van ons bedrijf bent. Wij zijn ervan overtuigd dat jij dit hebt ; )
 • Je vindt het leuk om onderweg te zijn en bent fysiek in staat om regelmatig te tillen en trap te lopen.
 • Je bent flexibel inzetbaar. Wij herinneren je er wel nog een keer aan dat je vaak voor 14:00 klaar bent ; )
 • Je beschikt natuurlijk over rijbewijs B zodat je lekker de weg op kan!

 

Aan de slag als medewerker automatencatering? Wij hopen je snel te ontmoeten!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335215).

  SOLLICITATIE Medewerker Automatencatering


  SOLLICITATIEPROCEDURE