Medewerker bedrijfscatering Venlo

Venlo

30 tot 35 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker bedrijfscatering Venlo

Wie zoeken wij?

Heb jij passie voor eten en drinken, maar werk je liever niet in het weekend? Lijkt het je geweldig om dagelijks een heerlijke lunch te verzorgen voor vaste gasten? Ga dan aan de slag als catering medewerker op het kantoor en distributiecentrum van Stryker in Venlo.

Op het kantoor en distributiecentrum van Stryker op Trade Port West runt PURA Catering één druk en gezellig bedrijfsrestaurants. Wat is er leuker dan cateren bij een moderne organisatie die dezelfde passie voor food deelt? Om ons huidige team te versterken, zoeken we een vrolijke en gedreven collega! In deze functie werk je ongeveer 30 tot 35 uur per week, van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 19.00 uur.

Als catering medewerker op deze sfeervolle locatie heb jij aan afwisseling geen gebrek! Samen met jouw collega’s tref je de voorbereidingen voor de gezonde lunch. Je toont jouw passie voor eten tijdens het bereiden van de heerlijkste lunchgerechten. Gedurende de lunch help je de gasten aan de counter en verricht je de kassawerkzaamheden vliegensvlug.

Naast de lunchverzorging verzorgen we ook dagelijks verschillende automaten op deze locatie. Dagelijks loop je een ronde om de koffieautomaten bij te vullen en te reinigen. Ook verzorgen we enkele blik, snoep en broodjesautomaten op de locatie. Dankzij jou en je collega’s zijn alle mensen blij dat ze een heerlijke kop koffie of andere versnapering kunnen krijgen uit de automaat.

Het komt sporadisch voor dat er vergaderingen, borrels of evenementen zijn waarbij jij de additionele dienstverlening tot in de puntjes verzorgt. Smakelijke vergaderlunches of creatieve borrelhapjes, jij weet jouwe vaste gasten te verrassen! Daarnaast ondersteun je je collega’s in alle voorkomende taken en ben je niet vies van de bijbehorende schoonmaakwerkzaamheden.

Wat breng jij ons?

Je bent gastgericht met relevante ervaring in de (bedrijfs)horeca.

Je hebt passie en affiniteit met voeding.

Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.

Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij partijen of andere werkzaamheden op locatie.

Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen.

Wat kan je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst op maat

Een leuke functie van 30 tot 35 uur per week verdeeld over vijf dagen.

Deze functie is ingedeeld in schaal ll van de bedrijfscatering cao.

Alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Fijne collega’s, je komt terecht in een gepassioneerd en dynamisch team waar je inzet en ideeën zeker gewaardeerd worden.
Een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.
Leuke activiteiten die georganiseerd worden door een bruisende, actieve personeelsvereniging.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer via het onderstaand formulier of door het sturen van jouw CV (met pasfoto) en motivatie naar hrm@adcgroep.nl!

    SOLLICITATIE Medewerker bedrijfscatering Venlo