Medewerker bedrijfsrestaurant Koog aan de Zaan

Koog aan de Zaan

20 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker bedrijfsrestaurant Koog aan de Zaan

Voor een opdrachtgever in Koog aan de Zaan zijn we p op zoek naar een medewerker bedrijfsrestaurant voor 20 uur per week die van maandag tot en met donderdag tussen 9:30 en 14:30 uur Miranda ondersteunt bij het voorbereiden van de lunch. Hierbij zijn jullie ook verantwoordelijk zijn voor de additionele dienstverlening op deze locatie in de vorm van extra lunches.

Doen

  • Welkom heten van gasten.
  • Gasten blij maken met lekkere en gevarieerde gerechten.
  • Kassawerkzaamheden.
  • Alles netjes en schoon houden. Het moet er elke keer weer uitnodigend uit zien.
  • Additionele dienstverlening
  • Kopje koffie drinken ; )

Zo ziet jouw dag eruit!

09:30 uur
Je werkdag begint en Miranda ligt al lekker op schema. Je begint met het beleggen van enkele broodjes voor de lunch van 11:30 uur.

10:45 uur
Jullie liggen lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

Vervolgens voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert ondertussen wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.

11:30 uur
Aanvang lunch! We zorgen dat alles uitnodigend gepresenteerd wordt en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

13:30 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen weer een frisse start kunnen maken.

14:30 uur
Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb je fijn gewerkt!

Krijgen

  • Een contract van 20 uur in de week verdeeld over 4 werkdagen.
  • Reiskostenregeling conform cao voor contractcatering
  • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
  • Vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Kunnen / hebben

  • Een vrolijke uitstraling. Je bent samen met Miranda het gezicht van ons bedrijf.
  • Zelfstandig en je hebt oog voor detail.
  • Passie voor voeding en lekkere gerechten.
  • Flexibele instelling, zodat je ons af en toe kunt ondersteunen bij additionele dienstverlening of andere werkzaamheden op locatie. Natuurlijk is het geven en nemen. 🙂
  • De nodige kennis van de HACCP-regels.
  • Bij voorkeur ervaring in de catering en/of horeca.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

    SOLLICITATIE Medewerker bedrijfsrestaurant Koog aan de Zaan