Medewerker bedrijfsrestaurant

Nijmegen

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker bedrijfsrestaurant Nijmegen

Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om met collega’s, gasten èn met voeding bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Nijmegen zijn we op zoek naar een Cateringmedewerker voor 27,5 uur per week die van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 14:30 uur samen met twee collega’s voor ongeveer 250 medewerkers de dagelijkse lunch verzorgt. Ook de additionele dienstverlening van deze locatie wordt door jou gecoördineerd

Het welkom heten van de gasten, gasten blij maken met lekkere gerechten maar ook de afwas behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Je verzorgt daarnaast de additionele dienstverlening op locatie en je zorgt dat alles schoon is en er uitnodigend uit ziet.

Zo ziet jouw dag eruit!

09:00 uur
Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om samen met je collega’s de bestellingen FIFO in te ruimen.

09:30 uur
Samen met je collega’s begin je met de voorbereidingen voor de lunch. De soep wordt opgewarmd, de saladebar wordt in orde gemaakt en er worden verse belegde broodjes gemaakt.

10:30 uur
De directiesecretaresse komt aangelopen en vraagt of ze voor onverwacht bezoek nog een lunch geregeld kan worden. Je denkt: “Leuk!” Hier gaan we iets leuks van maken en stelt de opdrachtgever gerust dat het helemaal in orde gaat komen.

11:15 uur
Jullie liggen lekker op schema en je doet alvast de bestelling via de computer. Ook mail je de extra bestelling van de lunch nog even door naar het hoofdkantoor in Cuijk zodat deze ook in rekening gebracht kan worden en kijkt of er nog lunches en vergaderingen zijn de komende dagen en weken.

Daarna voer je nog enkele temperatuurcontroles uit zoals de Hygiënecode voor de horeca dat voorschrijft en voert ondertussen wat periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit.

11:30 uur
Aanvang lunch! We zorgen dat alles uitnodigend gepresenteerd wordt en maken in het zicht van de gasten bij waar nodig. Het is jou ook vandaag weer gelukt om een gevarieerde lunch aan te bieden.

Je zorgt tussendoor voor een schone werkplek zodat we na de lunch efficiënt met de schoonmaak van de keuken en het buffet aan de slag kan gaan.

13:30 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen. Je werkt samen met een collega de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat jullie morgen weer een frisse start kunnen maken.

14:30 uur
Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb je fijn gewerkt!

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

 • Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.
 • Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis
 • Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij additionele dienstverlening of andere werkzaamheden op locatie
 • Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.
 • Bij afwezigheid van je collega’s ben je bereidt extra te werken.

Wat wij bieden:

 • Een contract van 27,5 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen.
 • Deze functie is ingedeeld in functiegroep II van Hospitality CAO
 • Reiskostenregeling conform cao voor Hospitality
 • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

  SOLLICITATIE Medewerker bedrijfsrestaurant Nijmegen