Medewerker bedrijfsrestaurant

Regio Boxmeer

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker bedrijfsrestaurant Regio Boxmeer

Heb jij een passie voor eten en drinken, lijkt het je geweldig om een heerlijke lunch te verzorgen voor je vaste gasten, maar werk je liever niet in de avonden of weekenden? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Ter versterking van ons huidige team, zoeken wij een vrolijke en gedreven collega voor 14 tot 28 uur per week. Je vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en Vrijdag waar je de lunch bij één van onze opdrachtgevers gaat verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om extra uren te maken op woensdag en donderdag indien je meer wil werken.

Als cateringmedewerker op deze locatie, heb jij aan afwisseling geen gebrek! Samen met jouw collega, tref je de voorbereidingen voor de gezonde en gevarieerde lunch. Je toont jouw passie voor eten tijdens het bereiden van de heerlijkste lunchgerechten! Het komt ook wel eens voor dat er vergaderingen, borrels of evenementen zijn waarbij wij de additionele dienstverlening tot in de puntjes verzorgen. Ook ondersteun jij je collega’s in alle voorkomende taken en ben je niet vies van de bijbehorende werkzaamheden.

Smakelijke lunches of creatieve borrelhapjes, jij weet jouw vaste gasten te verrassen!

Wat bieden wij jou?

– Een arbeidsovereenkomst op maat.

– Een leuke functie van minimaal 14 uur per week, met vaste werkdagen op maandag, dinsdag en vrijdag. Werktijden liggen tussen 07:30/8:00 uur tot 14:30/15:00 uur.

– De mogelijkheid om meer uren te werken, wanneer er diensten beschikbaar zijn.

– Een functie ingedeeld in schaal III van de CAO voor Hospitality.

– Ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

– Leuke en gezellige collega’s! Je komt te werken in een gepassioneerd en dynamisch team waar je inzet en ideeën gewaardeerd worden.

– Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden! De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness, voordelen in een online outletstore, een personeelsvereniging die 6x per jaar iets leuks organiseert en zo nog meer!

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

– Je bent gastgericht, en hebt relevante ervaring in de (bedrijfs-)catering.

– Je hebt passie en affiniteit met voeding.

– Je kunt zelfstandig werken, en je hebt oog voor detail en een goede productkennis.

– Je bent flexibel, en je kunt en wilt ons ondersteunen bij additionele dienstverlening op locatie.

– Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels, en je kan deze ook op de juiste manier toepassen in de praktijk.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Bij vragen of onduidelijkheden kant contact opgenomen worden met Patrick Wolfs via het telefoonnummer 0485 335218.

    SOLLICITATIE Medewerker bedrijfsrestaurant Regio Boxmeer