Medewerker bedrijfsrestaurant 

Venlo

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Medewerker bedrijfsrestaurant

Heb jij passie voor eten en drinken, maar werk je liever niet in het weekend? Lijkt het je geweldig om dagelijks een heerlijke lunch te verzorgen voor vaste gasten? Ga dan aan de slag als catering medewerker op het kantoor en distributiecentrum van Vida XL in Venlo

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker bedrijfscatering / Catering medewerker B die minimaal 2 dagen ons team komt versterken. Op maandag en donderdag zoeken we bij Vida XL nog een collega die het vaste team komt versterken. Op dinsdag, woensdag en vrijdag hebben we mogelijkheden om extra te werken op één van onze locaties in de regio als je daar voor open staat.

Als catering medewerker op deze sfeervolle locatie heb jij aan afwisseling geen gebrek! Samen met jouw collega’s tref je de voorbereidingen voor de gezonde lunch. Je toont jouw passie voor eten tijdens het bereiden van de heerlijkste lunchgerechten. Gedurende de lunch help je de gasten aan de counter en verricht je de kassawerkzaamheden vliegensvlug.

Naast de lunchverzorging verzorgen we ook dagelijks verschillende automaten op deze locatie. Dagelijks loop je een ronde om de koffieautomaten bij te vullen en te reinigen. Ook verzorgen we enkele blik, snoep en broodjesautomaten op de locatie. Dankzij jou en je collega’s zijn alle mensen blij dat ze een heerlijke kop koffie of andere versnapering kunnen krijgen uit de automaat.

Wat breng jij ons?

Je bent gastgericht met relevante ervaring in de (bedrijfs)horeca.
Je hebt passie en affiniteit met voeding.
Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede productkennis.
Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons kunt ondersteunen bij partijen of andere werkzaamheden op locatie.
Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige functie waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen.
  • Variatie! De verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden op verschillende locaties maakt het werk extra leuk!
  • Een gevarieerde werkweek van gemiddeld 14 tot 21 uur per week.
  • Deze functie is ingedeeld in schaal III van de hospitality CAO.
  • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Bij vragen of onduidelijkheden kant contact opgenomen worden met Patrick Wolfs via het telefoonnummer 0485 335218.

    SOLLICITATIE Medewerker bedrijfsrestaurant Venlo