Allround keuken medewerker

Cuijk

20 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Allround keuken medewerker

Hou je van werken in de keuken? Vind je het lekker om de hele dag lekker bezig te zijn en met een voldaan gevoel naar huis te gaan? Werk jij graag met verse producten èn met mensen om je heen? Mogelijk hebben wij dan de ideale baan voor jou!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een allround keuken medewerker met ervaring of affiniteit met werken in een (productie)keuken . Deze onmisbare functie betreft ongeveer 20 uur per week. (meer of minder uren zijn in overleg bespreekbaar, dit graag in de motivatie vermelden).

Als keukenmedewerker ben je multifunctioneel inzetbaar voor de verschillende labels die onder de AdcGroep hangen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het maken van lunches en andere bestellingen uit onze keuken. Daarnaast voer je voorbereidende werkzaamheden uit zoals het snijden en portioneren van producten en ondersteun je onze koks in de warme keuken. Na een korte inwerkperiode jouw collega’s waar mogelijk (helpen) aansturen.

Werktijden zijn normaliter op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Je bent ook af en toe in de avonduren of in het weekend beschikbaar. Dit kan zijn op piekmomenten of indien één van de vaste collega’s vrij of vakantie hebben.

Ons rooster krijg je in ieder geval tijdig door, zodat je daar goed rekening mee kan houden. 

Wat wij bieden:

  • Een leuke en gevarieerde functie in een leuk jong team met enthousiaste collega’s! We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zeker rekening houden met een juiste balans tussen werk en privé.
  • Variatie! Bij ons is geen dag hetzelfde. Zeker in deze functie waarin je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor alle producten die uit onze keuken komen.
  • In eerste instantie gaan we de overeenkomst aan voor een periode van zeven maanden. Bij goed functioneren zal de overeenkomst vanzelfsprekend worden verlengd.  Wij vinden het niet erg om aanwinsten voor ons team een onbepaalde tijd contract te geven.
  • Deze functie is ingedeeld in schaal II van de Horeca CAO. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.
  • Je komt te werken voor een dynamische en innovatieve horecaonderneming met de ambitie om te groeien. Daarnaast word je beloond met een marktconform salaris; heb je recht op 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • We zijn een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zeker rekening houden met een juiste balans tussen werk en privé
  • Door de diversiteit van onze organisatie, kunnen wij ook een aantal mooie doorgroei mogelijkheden bieden. Binnen onze keuken maar ook zeker binnen andere afdelingen zoals bijvoorbeeld; bedrijfsrestaurants, logistiek, marketing en/of sales.

Over de AdcGroep
Bij de AdcGroep werken ongeveer 160 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk. Hieronder een korte uitleg van de drie labels:

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!

Interesse?

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt ook solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar hrm@adcgroep.nl. Ook voor eventuele vragen over de functie zijn we op eerder genoemd mail adres bereikbaar of kun je bellen naar 0485 335218. Je kunt dan vragen naar Patrick Wolfs. 

    SOLLICITATIE