Medewerker broodkeuken

Cuijk

Uren in overleg mogelijk

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Medewerker broodkeuken & Lunches bereiden

Hou jij van werken in de keuken? Werk jij graag met verse producten én met mensen om je heen? Ben jij een aanpakker en een ochtendmens? Heb jij tevens affiniteit in de keuken? Mogelijk hebben wij dan dé ideale baan voor jou!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker broodkeuken. Deze onmisbare functie betreft ongeveer 24 uur per week (meer of minder uren zijn in overleg bespreekbaar, dit graag in je motivatie vermelden).

Wat ga je doen?

 • Je bent multifunctioneel inzetbaar voor de verschillende labels die onder Adcgroep vallen. (PURA catering, LaVie catering, PURA GO, Fair Food Company)
 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het maken van de lunches, en andere bestellingen uit onze keuken.
 • Je voert voorbereidende keukenwerkzaamheden uit, zoals het snijden en portioneren van verschillende producten.
 • Jouw werkdag begint om 07:00 uur, en je bent rond 15:00 uur weer klaar. Jouw 3, 4 of 5 werkdagen zijn over de gehele week verdeeld.

Wat bieden wij jou?

 • Een urenomvang van +/- 24 uur per week. Werkdagen zijn over het algemeen doordeweeks, maar wij verwachten wel dat jij in drukke periodes ook beschikbaar bent in het weekend.
 • Een leuke en gevarieerde functie in een leuk jong team met enthousiaste collega’s! Je komt te werken binnen een gedreven team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook zeker rekening wordt gehouden met een juiste balans tussen werk en privé.
 • Variatie! Bij ons is geen dag hetzelfde.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd, maar wij bieden gewaardeerde collega’s graag een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een personeelsvereniging die 6x per jaar iets leuks organiseert, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering of bedrijfsfitness én wij vinden het leuk om de week af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel!
 • Deze functie is ingedeeld in schaal III van de Horeca CAO, ook heb je recht op 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Door de diversiteit van onze organisatie, kunnen wij ook een aantal mooie doorgroeimogelijkheden bieden. Binnen onze keuken maar ook zeker binnen andere afdelingen zoals bijvoorbeeld logistiek, bedrijfsrestaurants of marketing en sales.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een ochtendmens en je staat graag in de keuken.
 • Je bent een aanpakker en je zit niet graag stil. Fysiek ben je ook in staat om flink door te werken.
 • Werkervaring in de keuken/ beleggen van broodjes is een pré.
 • In overleg ben je ook af en toe in de avonduren of in het weekend beschikbaar.

Over de AdcGroep
Bij de AdcGroep werken ongeveer 160 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cuijk. Hieronder een korte uitleg van de drie labels:

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de exploitatie van een compleet bedrijfsrestaurant.

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar elke locatie!

Interesse?

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt ook solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar hrm@adcgroep.nl. Ook voor eventuele vragen over de functie zijn we op eerder genoemd mail adres bereikbaar of kun je bellen naar 0485 335218. Je kunt dan vragen naar Patrick Wolfs.

  SOLLICITATIE MEDEWERKER BROODKEUKEN  SOLLICITATIEPROCEDURE