Chopbar horecamedewerker Afrika Museum

Cuijk

8 – 16 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

Horecamedewerker Chopbar Afrika Museum

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enkele horecamedewerkers voor in de Chopbar van het Afrika Museum in Berg en Dal. De ideale bijbaan voor studenten en scholieren die in Nijmegen wonen en een centje bij willen verdienen.

In het Afrika museum word je ingezet als horecamedewerker in de chopbar. Je neemt de bestellingen op van de gasten en bereidt kleine versnaperingen zoals tosti’s en saucijzenbroodjes. Daarnaast kunnen de gasten een kopje koffie, een ijsje of een ander drankje bij jou bestellen. De Chopbar is van 1 april t/m 31 oktober bijna dagelijks geopend van 11:30 tot 16:00 uur. Mocht het daarna nog druk zijn in het restaurant mag je daar de dag afsluiten en leiden wij je op tot een volwaardig gastheer/gastvrouw.

Daarnaast zijn er verschillende evenementen in het Afrika museum waarbij jij ook de handen uit de mouwen mag steken. Kortom een uitdagende en afwisselende baan op een unieke locatie!

In het Afrika museum zijn twee bijzondere horecagelegenheden. In het museumrestaurant De Kalebas kun je het hele jaar door genieten van Nederlandse en Afrikaanse lunchgerechten, borrelhapjes en andere tussendoortjes. Daarnaast is in het buitenmuseum de Chopbar gelegen. Een plaats waar gasten van het museum in de zomermaanden terecht kunnen voor een klein hapje, ijsje of een drankje. PURA Catering verzorgt de dagelijkse bezetting van de horeca gelegenheden en de evenementen in het Afrika museum.

Wat ga je doen?

– Je neemt bestellingen op van gasten en zorgt dat deze correct worden verwerkt, hierbij kun je denken aan koffie, frisdrank, ijsjes, soep, panini’s en andere warme versnaperingen.

– Je draagt zorg voor een het correct afrekenen van de bestelling

– Je zorgt voor een uitnodigend terras.

– Wanneer nodig ondersteun je onze collega’s van het restaurant of als gastheer/gastvrouw bij verschillende evenementen in het Afrika Museum.

– Wellicht lijkt het jou leuk om bij de verschillende evenementen en festivals die wij uitvoeren mee te werken.

Wat wij zoeken?

– Een enthousiaste medewerker met een representatieve uitstraling.

– Communicatief sterk en gastgericht

– Je bent bereid op wisselende dagen te werken. Het Afrika Museum is in de zomer 7 dagen in de week open.

Wat wij bieden:

– Een leuke en afwisselende (bij)baan op een unieke locatie. Waarbij de werkdagen in overleg zijn. Graag zouden we in jouw sollicitatiebrief lezen wat jouw mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

– Werktijden bij de Chopbar zijn vanaf 11:00 tot 16:15 uur en in het restaurant de Kalebas liggen de werktijden van 10:00 tot 17:30.

 een goed salaris! De functie is ingedeeld in schaal 3 van de horeca CAO. Daarnaast zijn er enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.

– Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor zeven maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren of vragen?

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan met een originele motivatiebrief en een CV (met pasfoto). Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Patrick Wolfs op 0485-335218.

    SOLLICITATIE HORECAMEDEWERKER AFRIKA MUSEUM    SOLLICITATIEPROCEDURE