Huishoudelijke dienst 

Cuijk

16-32 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met
Patrick Wolfs.

0485 33 52 10
hrm@adcgroep.nl

Functieomschrijving

Staat orde en netheid hoog bij jou in het vaandel? Ben jij er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken? Zoek jij een baantje waar je lekker de hele dag bezig kan zijn? Mogelijk hebben wij de ideale functie voor jou gevonden.

Wat ga je bij ons doen?

– Afspoelen serviesgoed en bestek.
– Vullen afwasmachine.
– Opruimen servies.
– Meewerken in de linnenkamer.
– Standaard dagen zijn van 8:00 tot plus minus 17:00 uur. Je bent met name in het hoogseizoen en ook af en toe in de weekenden beschikbaar.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

Wij zoeken een topfitte, gemotiveerde en flexibele arbeidskracht. Je bent flexibel in zowel werktijden als werkzaamheden.

Wat bieden wij?

– Een contract voor minstens 16 uur in de week.
– Deze functie is ingedeeld in schaal II van de Horeca CAO en er zijn enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en bedrijfsfitness.

Wie zijn wij?

Onze organisatie bestaat uit verschillende labels; LaVie Catering, PURA Catering en Fair Food Company.
LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.
PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening.
De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 200 werknemers zorgen er voor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. ADCgroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335210).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

    SOLLICITATIE huishoudelijke dienst