Medewerker PURA GO

Boxmeer

11,25 uur

 

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Patrick Wolfs.

0485 33 52 18
hrm@adcgroep.nl

PURA Go Service medewerker in de regio Boxmeer

 

Wij zoeken een fijne collega die van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 13:15 uur een PURA GO concept voor één van onze opdrachtgevers A tot Z verzorgt.

 

Ben jij zelfstandig, gastgericht, representatief en vind je het heerlijk om iedere werkdag een aantal uurtjes bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Voor een opdrachtgever in de regio Boxmeer zijn we op zoek naar een Service medewerker voor 11,25 uur per week die dagelijks op locatie ervoor zorgt dat de koelvitrines netjes aangevuld en gepresenteerd worden, met dagverse producten uit eigen keuken. Hierbij kun je denken aan broodjes, salades, waps, poke bowls en andere heerlijkheden.

 

Daarnaast zorg je ervoor dat de kantine netjes en opgeruimd is, dat er dagelijks een wisselende soep en warme versnapering wordt aangeboden en verzorg je daarnaast ook één keer per week de koffieautomaat in de kantine.

 

Het welkom heten van de gasten, gasten blij maken met je dienstverlenende instelling en eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden (oven/paninigrill) behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

 

Zo ziet jouw dag eruit!

11:00 uur
Je werkdag begint en je gaat meteen aan de slag om de producten in de koelvitrine te controleren op je juiste THT. Je hebt de bestelling inmiddels binnen gekregen en begint met het FIFO vullen van de koelingen. In ons systeem registreer je de producten waarvan de THT verstreken is.

11:30 uur
Je begint alvast met het opwarmen van de soep en doet de voorbereidingen voor de warme snack van vandaag. Vandaag staat er een broodje hamburger op het menu. Je snijdt alvast de tomaat en de uitjes en zet vast alles klaar zodat je om 12 uur enkele broodjes kan presenteren.

11:45 uur
Voordat de lunch begint halen we nog een doekje door de magnetron en doen we een nieuwe bakpapiertje in de paninigrill zodat je deze straks makkelijk kan schoonmaken.

12:00 uur
De lunch begint en in 2 shifts komen er ongeveer 30 gebruikers langs die iets uit de koeling pakken en zelf afrekenen of een kopje soep of een snack bij je bestellen.  Als de eerste shift geweest is begin je vast met opruimen zodat je ook om 13:15 uur naar huis kunt gaan.

12:45 uur
Nadat de laatste gasten zijn geweest laten we alles weer netjes achter zodat we morgen fris kunnen beginnen en doe je de bestelling voor de volgende werkdag in onze online portal. Je werkt de laatste afwas weg en controleert of alles netjes is achtergelaten is zodat je morgen een frisse start kan maken.

13:00 uur
Tot slot halen maken we de tafels schoon en laten we de locatie veegschoon achter. We lopen in de keuken nog even na of alle apparatuur uit staat en af alles netjes achtergelaten is en gaan om 13:15 uur met een voldaan gevoel naar huis.

Wat voor een aanwinst zoeken wij?

 • Iemand met een vrolijke en representatieve uitstraling. Op deze locatie ben je het gezicht van ons bedrijf.
 • Je kunt zelfstandig werken, hebt oog voor detail en een goede product/allergenenkennis
 • Je hebt een flexibele instelling, zodat je ons eventueel kunt ondersteunen bij additionele dienstverlening of andere werkzaamheden op locatie
 • Je hebt de nodige kennis van de HACCP-regels en kan deze ook op de juiste manier toepassen
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de catering- of de horecabranche.

 

Wat wij bieden:

 • Een contract van 11,25 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen.
 • Deze functie is ingedeeld in functiegroep III van de Horeca cao
 • Enkele interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness en voordelen in een online outletstore.

 

Welkom bij AdcGroep!

Wij zijn een organisatie bestaande uit verschillende catering concepten. Onze bekendste labels zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company.

PURA Catering is actief in de bedrijfscatering. Dagelijks worden er bij ruim 200 bedrijven en instellingen catering op locatie verzorgd. Wij doen alles naar wens en budget van de opdrachtgever. Dit varieert van de verzorging van enkele automaten tot de verzorging van een compleet bedrijfsrestaurant inclusief additionele dienstverlening. In 2020 hebben we onze nieuwe concept PURA GO gelanceerd, een onbemande shop met heerlijk verse producten uit de PURA keuken.

LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé-catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort

De Fair Food Company houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met catering op het gebied van festivals en alles wat daarbij komt kijken. Met de partycatering ‘Festival Style’ brengen wij het festival gevoel naar uw locatie.

Meer dan 150 werknemers zorgen wij ervoor dat gasten dagelijks optimaal kunnen genieten van onze producten en services. AdcGroep staat voor verse producten met een hoge kwaliteit. We streven naar een efficiënte manier van werken waarbij productiegericht werken zich steeds meer ontwikkeld en een steeds belangrijkere rol inneemt.

Dankzij onze flexibiliteit en de kennis van onder andere partycatering en bedrijfscatering kunnen wij onze opdrachtgevers iets extra’s bieden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door het sturen van jouw cv (met een foto) en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Patrick Wolfs (0485-335218).

Kijk op www.werkenbijadcgroep.nl voor deze of onze andere vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  SOLLICITATIE Medewerker PURA GO Boxmeer  Solliciteren

  Gewoon, doen.

  Keuze

  Yes or No

  1ste gepsrek

  Gewoon, doen.

  2e gesprek

  Gewoon, doen.

  Contract

  Ja, ik wil.