Dit zijn wij!

Ons nieuwe personeel!

‘Hallo mijn naam is’…’ of ‘Hoi jij bent toch..?, deze zinnen horen we wel vaker bij Pura en LaVie. Doordat ons bedrijfs (nog) steeds groter word, komen er ook vaak vacatures vrij. Gelukkig worden de vacatures vaak weer snel van de website afgehaald, omdat deze dan vervuld zijn. eenmaal aangenomen, voelen onze nieuwe collega’s zich gelijk welkom en kun je de gezellige sferen binnen het bedrijf al voelen na de eerste werkdag. Er moet natuurlijk hard gewerkt om alles op tijd, naar wensen af te hebben voor onze klanten, maar er is zeker tijd om af en toe ook een lolletje te maken!

Even voorstellen

Linksboven kun je karlijn vinden. Zij is onze nieuwe poolmanager en zal dus bij het kantoor van personeelszaken te vinden zijn.

Rechtsonder is Annelot te zien. Zij is de nieuwe assisent keukenmanager. Je zult haar dus zowel in de keuken als op kantoor kunnen vinden.

We zijn er blij met onze nieuwe collega’s! 

Koffieverslaving

‘Dat je het koffieapparaat enthousiaster begroet dan je collega’s.’

LaVie Catering

De drukte van december is nog maar net voorij en we mogen al aan de gang met een paar andere mooie partijen.

Even een kleine terugblik naar afgelopen december. Zo hebben we onder andere deze geweldige partijen mogen verzorgen:

* Gazelle 

* Hekkelman 

* Codi

* Smith medical

Het waren stuk voor stuk weer unieke, speciale en mooie partijen. Maar zonder jullie hadden we dit uiteraard niet gekund! Iedereen heeft zijn of haar flexibiliteit laten zien en veel van jullie hebben een en/of meerdere partijen mee mogen maken. 

wil je meer foto’s zien van onze partijen? Neem dan een kijkje op onze socials!

LaVie Catering gastvrouwen

Marketing & Communicatie

De afdeling marketing & communicatie is erg belangrijk voor ons bedrijf. Zo zorgen zij dat iedereen op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf, maar zo zorgen zij er ook voor bijvoorbeeld voor dat er op (bedrijfs) feesten de mooiste designs aanwezig zijn.

25+

designs gemaakt

6

rolletje dubbelzijdig tape opgemaakt

15

opnieuw iets moeten printen

een aantal designs van afgelopen maand

Mauris Links boven kun je het kerstkaartje vinden van dit jaar. In de kerstbal zijn alle logo’s te vinden van onze bedrijven met natuurlijk een kerstige tintje.

Rechtsonder kun je de feestelijke uitnodiging vinden van de nieuwjaarsborrel. Wat was het weer een feestje! 

 

Onze  PURA opdrachtgevers

Facedo is een innovatieve partner op het gebied van geveltechniek en biedt een volledig pakket producten en een compleet scala aaan diensten onder een dak.

we zijn er blij met Facedo als opdrachtgever en kijken er naar uit om veel gezonde lunches voor hun te kunnen verzorgen.

 

Facedo

Nog een nieuwe klant is Geldmaat. Hun zullen gebruik gaan maken van onze PURA Go.

De eerste reacties van de mensen waren al veel belovend. Tijdens de grote opening kregen we veel leuke en positieve reacties.

 

Geldmaat

Zelfs bij een aantal gemeentes zijn wij bekent! Onder andere bij gemeente Vught. Wij verzorgen nu voor hun doormiddel van een PURA GO verse broodjes, snacks en drinken!

Gemeente Vught

Keuken

In de keuken zijn onze medewerkers elk dag had bezig met het eten te maken voor onze opdrachtgevers maar natuurlijk ook voor ons! deze maand zal het broodje van de maand zijn: pulled chicken en een broodje brie, om je vingers bij af te likken dus! Hieronder kun je de statistieken van de keuken voor deze maand zien:

1000+

broodjes gemaakt

6

nieuwe gerechten bedacht

23

Temper

mensen

Speciale gerechten

Elke maand komen er wel bijzondere gerechten voor in onze keuken. Deze maand sprongen de nieuwe sandwiches er toch wel bovenuit al zeggen we het zelf. De oude driehoekig sandwiches hebben plaats gemaakt voor de nieuwe robuusten en ambachtelijke sandwiches.